Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor παραχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώην παίκτης των μπλε μίλησε στην κάμερά του «Love it» και αναφέρθηκε στους τραυματισμούς τους, στο πότε έκλαψα αλλά και στη σχέση που ανέπτυξε με τους Τζέιμς Καφετζή και Άννα Μαρία Βέλλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλά είμαι. Πονάνε λίγο τα πόδια, αλλά θα φτιάξουν όλα. Χτύπησα το ένα πόδι σε ένα αγώνισμα που κάναμε στην παραλία. Μου κόλλησε το πόδι. Άκουσα ένα κρακ. Όταν πήγα στον γιατρό και το είδαμε, ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα στο παιχνίδι. Το άλλο πόδι το τραυμάτισα μάλλον επειδή έβαζα παραπάνω βάρος.   Σκεφτόμουν όλα αυτά που είχα περάσει και έλεγα κρίμα τώρα που έφτασα σε αυτό το σημείο. Μετά χτύπησα και στο άλλο πόδι και στο τελευταίο αγώνισμα που έπαιξα, δεν άντεξα. Εισιτήριο και Ελλάδα. Η παραγωγή με άφηνε να μείνω στο παιχνίδι και να μην παίζω, αλλά δεν πρόκειται να το έκανα αυτό ποτέ. Η μόνη που πιστεύω ότι δάκρυσε πραγματικά όταν έφυγα, είναι η Ελένη. Όλοι οι άλλοι πριν μια βδομάδα, ήταν σε φάση πολέμου. Ξαφνικά τι έγινε;

Εγώ κόλλησα από την πρώτη στιγμή με τον Τζέιμς, γιατί λέγαμε τα πράγματα όπως έχουν. Μου αρέσουν οι αληθινοί άνθρωποι. Στον Τζέιμς το είδα. Η αλήθεια είναι πως πίστευα πως ο Τζέιμς δε θα πει ότι φεύγει. Αν δεν είχα τον τραυματισμό, θα μπορούσα να τον επηρεάσω. Αν καθόμουν στο παιχνίδι θα ήμουν μόνος μου. Ήμασταν μαζί 150 μέρες. Τον Τζέιμς τον έχω σαν αδερφό, σαν οικογένεια. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το μεγαλύτερο έπαθλο το έχω κερδίσει. Είναι ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία.

Αν παρέμενα στο παιχνίδι δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κανέναν. Το πιο αληθινό παιδί από όσα είναι μέσα είναι η Ελένη. Τις πρώτες μέρες έβλεπε πως όλοι off camera άλλαζαν. Ο Τζέιμς γύριζε τη φράντζα του από την άλλη και έλεγαν πως είχε στρατηγική. Έλεγαν πως ο Τζέιμς με χειρίζεται και γέλαγα.

Είναι αστείο, δε γίνεται να δεις κάποιος ερωτικά στο παιχνίδι. Όπως μίλαγα στον Τζέιμς, μίλαγα και στην Άννα Μαρία. Πηγαίναμε και τουαλέτα παρέα. Εγώ στην αρχή κοιμόμουν με τη Μαριαλένα. Μετά άνοιξα χώρο και ήρθε και η Άννα Μαρία. Εμένα μου αρέσει να μου χαϊδεύουν το χέρι. Έβαζα και τον Τζέιμς, αλλά βαριόνταν. Έβαζα την Άννα Μαρία, αλλά της έκανα και εγώ. Η Άννα Μαρία μας έλεγε για τη σχέση της και πως δε φοβάται γιατί το αγόρι της, τής έχει εμπιστοσύνη. Όταν είδα την Άννα Μαρία στο βίντεο στην αρχή δεν τη γνώρισα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο