Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν τα καταγράφουν όλα οι κάμερες»

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν τα καταγράφουν όλα οι κάμερες»

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει τι γίνεται στην παραλία όταν τα φώτα σβήνουν.

Η Ελευθερία Ελευθερίου προχώρησε σε αποκαλύψεις για το Survivor, στο οποίο συμμετείχε και απάντησε στο καυτό ερώτημα «αν έχει γίνει σεξ μέσα στο παιχνίδι». Συγκεκριμένα, η Κύπρια τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη.

Όπως είπε: «Δεν παρεξήγησα τη σχέση τους αλλά είναι ολοφάνερο ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα. Έχει πει ότι έχει αισθήματα για εκείνη. Εγώ μετέφερα το μήνυμα της Μαριαλένας σε ένα συνεργάτη του Γιώργου Λιβάνη αλλά το καλύτερο θα είναι όταν θα βγει η Μαριαλένα, να μιλήσουν οι δυο τους. Και καλό είναι να μιλήσουν οι ίδιοι όταν θα βγουν από το παιχνίδι».

Στην ερώτηση για το αν έγινε σεξ μέσα στο Survivor, η Ελευθερία απάντησε: «Νομίζω πως ναι. Δεν τα καταγράφουν όλα οι κάμερες». Δεν έδωσε ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, χθες ο Παύλος Γαλακτερός είπε στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά ότι η Μαριαλένα και ο Σάκης δεν είναι ζευγάρι αλλά μόνο φίλοι. Η Ελευθερία πιστεύει το αντίθετο και δηλώνει ότι κάτι ερωτικό παίζει μεταξύ τους.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024