Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοφανία Παπαθωμά: «Θα δούμε μια πολύ διαφορετική Βιολέτα στον νέο κύκλο»

Θεοφανία Παπαθωμά: «Θα δούμε μια πολύ διαφορετική Βιολέτα στον νέο κύκλο»

Τι αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά για μέλλον της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες;

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/5) η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/5) η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Μιλώντας για τις Άγριες Μέλισσες και την τηλεοπτική Βιολέτα,  η Θεοφανία Παπαθωμά είπε:

«Η Βιολέτα θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν. To σενάριο γράφεται τώρα όμως ξέρω ότι την δούμε εντελώς διαφορετική» ενώ μιλώντας για τον θάνατο του Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλος) δήλωσε ότι θα της λείψει πολύ. «Είναι πολύ άτυχη η Βιολέτα κι έχει παλέψει σκληρά για να σταθεί στα πόδια της» είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μιλώντας για την επιτυχία της σειράς είπε:

«Όλη αυτή η αγάπη που δείχνει ο κόσμο για τη σειρά είναι η καλύτερη ανταμοιβή και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει κόσμος που μου λέει ότι η σειρά τους κρατάει παρέα. Τι άλλο να θέλει ένας ηθοποιός παρά να δώσει χαρά στο κοινό; »

Η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε επίσης ότι ο γιος  Αχιλλέα την γνώρισε ως ηθοποιό μέσα από τις Άγριες Μέλισσες και ήταν από τις λίγες φορές που «της είπε και μια καλή κουβέντα» για τις υποκριτικές της ικανότητες.

«Αγαπώ τη δουλειά μου όποιο και αν είναι το μέσο. Δεν τη φοβάμαι την τηλεόραση αντιθέτως την αγαπώ γιατί απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο και μπορείς να χαροποιήσεις περισσότερο κόσμο» δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε ακόμα και για την θεατρική της επιστροφή της μέσα από την περιοδεία της παράστασης «Κάποτε στο Βόσπορο», ένα έργο του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου.

Για το πώς βιώνει την επιστροφή στην κανονικότητα μετά την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Υπάρχει πάντα τρόπος να ζεις στην κανονικότητα η ευτυχία δεν είναι έξω ,αλλά μέσα μας σίγουρα όμως θα πρέπει να αποκατασταθεί και το έξω».

Μιλώντας τώρα για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο χώρο του θεάτρου η γνωστή ηθοποιός δήλωσε :

«Θλίβομαι. Σοκαρίστηκα με το μέγεθος των αποκαλύψεων για τις καταγγελίες στο θέατρο. Είναι πάρα πολύ λυπηρό να πηγαίνει σε ένα χώρο να εργαστείς και να κινδυνεύεις από τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα να αναγκάζεσαι να τις υφίστασαι και να μην μπορείς να αντιδράσεις. Το εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να είναι προστατευμένο. Όσο καθαρίζει ο χώρος  από τέτοιους ανθρώπους οδεύουμε προς το φως. Οι επίδοξοι θύτες θα φοβηθούν να προβούν σε αντίστοιχες πράξεις».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Πασχάλης Τσαρούχας ήταν χάλια για πολύ καιρό με όσα έχει διαβάσει στις καταγγελίες του ΣΕΗ.

«Να διαβάζεις όλα αυτά τα πράγματα με κάθε λεπτομέρεια είναι πολύ δύσκολο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την συνέντευξη της

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024