Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μιχαλόπουλος: Το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του μετά την ανάρτησή του για τον Φιλιππίδη

Σπύρος Μιχαλόπουλος: Το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του μετά την ανάρτησή του για τον Φιλιππίδη

Ένας από τους ανθρώπους που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, είναι ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Με «αποκλεισμό» από το Facebook τιμωρήθηκε o Σπύρος Μιχαλόπουλος μετά από την ανάρτησή του σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κάποιοι χρήστες έκαναν καταγγελία στο προφίλ του και ο γνωστός σκηνοθέτης αποκλείστηκε από το Facebook για 24 ώρες.

Ένας από τους ανθρώπους που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, τονίζοντας ότι κατά τη γνώμη του οι ισχυρισμοί Φιλιππίδη όχι μόνο δεν ευσταθούν, αλλά είναι και ανήθικοι, είναι ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», Σπύρος Μιχαλόπουλος.

«Δεν υπήρχε καμία σχέση με τον Φιλιππίδη, αυτό που έκανε η ίδια είναι για βγει μπροστά με τις άλλες δύο επώνυμες κυρίες για να στηρίξουν τα άλλα θύματα που δεν είναι αναγνωρίσιμες γυναίκες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει άλλη μια γυναίκα, εκτός από τη σύζυγο του σκηνοθέτη/ηθοποιού, που τον υποστηρίζει.

H «ενοχλητική» ανάρτηση του Σπύρου Μιχαλόπουλου 

Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook, ο σκηνοθέτης τάσσεται υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, σχολιάζοντας το ήθος και την αξιοπρέπεια της. Ταυτόχρονα ρίχνει τα βέλη του στον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέροντας ότι έχει χάσει τη μπάλα. Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος δεν παρέλειψε να πετάξει την μπηχτή του και στη Βάνα Μπάρμπα, η οποία το περασμένο Σάββατο υποστήριξε τον Φιλιππίδη δημοσίως.

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Ο σκηνοθέτης προέβη και σε δεύτερο ποστ χωρίς να αναφέρει το όνομά του. «Στην εγκληματολογική Ψυχολογία,αναγνωρίζουμε τον πιθανό ένοχο απο μια σειρα σκέψεων και συνειρμών.Συνήθως απο τις τακτικές άμυνας του. Οταν δηλαδη χρησιμοποιεί σαν άμυνα ένα σκεπτικό που σκοπό έχει τη «δολοφονία» του χαρακτηρα του θύματος.Ακούμε λοιπόν φρασεις όπως..»ηταν προκλητικο το ντυσιμο», «ηταν προκλητική η συμπεριφορα της,τι να έκανα,άνδρας ειμαι», «ταθελε και τάπαθε» η «με ήθελε πολυ και επειδή δεν ακολουθησα με εκδικείται». Τότα αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης του η την ενοχή του. Ο συγκεκριμένος κατηγορουμενος επελεξε εναν τετοιον δρόμο,απο απελπισία,απο ανάγκη αθωωσης,η απο ανάγκη επιβίωσης.Σε ένα γεγονός που καθ όλα ειναι εις βάρος του.Η υπερασπιστική του γραμμη ειναι λάθος,και μάλιστα αναφέρεται σε γεγονός που δεν κατηγορείται λόγω παραγραφής.Κλιμα δημιουργεί με βάση την ματαιοδοξία του.Κι ένα απλός νομικός απόφοιτος θα το καταλάβει αμέσως το σφάλμα. Η αυτογνωσία έχει πάει περίπατο στη συγκεκριμένη περίπτωση.Η δυστυχία του να είσαι αναιδής στον εαυτό σου».

Το σχόλιο του Σπύρου Μιχαλόπουλου

Ο ίδιος, τρολάροντας την απόφαση του Facebook, έγραψε πριν απενεργοποιηθεί η δυνατότητά του να κάνει αναρτήσεις για 24 ώρες:

«Και το επιμύθιο

Ρε μιχαλοπουλε άσε τα διαδικτυακά δικαστήρια και κοίτα να ανεβάσεις καμμια σειρά της προκοπής και όχι τηλεοπτικά σκουπίδια όπως οι μέλισσες.. Τον Πέτρο δεν τον φτάνεις…βασικα ούτε μια τρίχα από τα αρχιδια του δεν είσαι σε επίπεδο καριέρας και αναγνωρισιμοτητας.. Σταμάτα να αυτογελειοποιεισαι λοιπόν και κοίτα πως θα βελτιωθείς ως επαγγελματιας και ως άνθρωπος».

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024