Καθώς η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη παίρνει τον δρόμο των δικαστηρίων, ο ίδιος δηλώνει αθώος σε σχέση με τις κατηγορίες περί βιασμού και απόπειρας άλλων δύο βιασμών, ενώ ισχυρίζεται ότι οι καταγγελίες της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους δεν ευσταθούν, αφού όπως λέει οι δυο τους βρίσκονταν σε ερωτική σχέση.

Οι δηλώσεις του όπως ήταν φυσικό έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό και μη κόσμο.

Ένας από τους ανθρώπους που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, τονίζοντας ότι κατά τη γνώμη του οι ισχυρισμοί Φιλιππίδη όχι μόνο δεν ευσταθούν, αλλά είναι και ανήθικοι, είναι ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό», γνώριζε την υπερασπιστική γραμμή του Φιλιππίδη και μάλιστα αντέδρασε ψύχραιμα καθώς την περίμενε.

«Δεν υπήρχε καμία σχέση με τον Φιλιππίδη, αυτό που έκανε η ίδια είναι για βγει μπροστά με τις άλλες δύο επώνυμες κυρίες για να στηρίξουν τα άλλα θύματα που δεν είναι αναγνωρίσιμες γυναίκες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει άλλη μια γυναίκα, εκτός από τη σύζυγο του σκηνοθέτη/ηθοποιού, που τον υποστηρίζει.

Ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» έγραψε ένα status στο Facebook υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η υπερασπιστική γραμμή του είναι μια γραμμή πανικού. Απαντάει κάπου που δεν έχει κατηγορηθεί. Είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί 20 χρόνια πριν. Ποια εκδικητική τάση μπορεί να έχει η Άννα Μαρία απέναντι στον Φιλιππίδη; Κάποιος πρέπει να είναι ανήθικος για να κάνει κάτι τέτοιο και εκείνη δεν είναι. Ο Φιλιππίδης έχει το δικαίωμα υπεράσπισής του, αλλά όχι να σπιλώνει άλλα άτομα».

«Προχωράει σε κατάσταση δολοφονίας χαρακτήρων. Ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πιάσει. Όλος ο χώρος τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Όταν έχουμε τέτοιες κατηγορίες στον χώρο, είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε με την αλήθεια. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του σε αυτό το κομμάτι. Η Άννα Μαρία δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι. Με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει αυτό το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει αλλά δεν τα έχει καταφέρει», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το «Πρωινό»:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο