Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλίν για Νετανιάχου: «Είναι δολοφόνος βρεφών»

Καλίν για Νετανιάχου: «Είναι δολοφόνος βρεφών»

Με ανάρτησή στο Twitter χαρακτηρίζει τον Νετανιάχου «δολοφόνο βρεφών», ενώ σημειώνει πως ο Ταγίπ Ερντογάν φέρει το παλαιστινιακό ως «ιερό λείψανο»

Σκληρή επίθεση –λίγες ώρες μετά από αυτή του Ταγίπ Ερντογάν– κατά του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου για τη σύρραξη στην Παλαιστίνη εξαπολύει ο εκπρόσωπος του τούρκου προέδρου, Ιμπραχίμ Καλίν.

Με ανάρτησή στο Twitter χαρακτηρίζει τον Νετανιάχου «δολοφόνο βρεφών», ενώ σημειώνει πως ο Ταγίπ Ερντογάν φέρει το παλαιστινιακό ως «ιερό λείψανο».

«Το να αναφέρουμε τον πρόεδρό μας, ο οποίος φέρει την παλαιστινιακή υπόθεση ως ιερό λείψανο, και τον Νετανιάχου, τον δολοφόνο βρεφών, στην ίδια πρόταση, μόνο τους Σιωνιστές κάνει χαρούμενους. Αυτή η ιερή αναλογία δεν είναι πολιτική, αλλά αφορά στο νου και την συνείδηση» γράφει χαρακτηριστικά.

H πρωτοφανής επίθεση Ερντογάν

Σημειώνεται πως οργισμένη ήταν η αντίδραση του τούρκου προέδρου στις ανακοινώσεις για πώληση όπλων από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ.

Επικρίνοντας την αμερικανική κυβέρνηση, δήλωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν «έχει τα χέρια του βαμμένα με αίμα», ενώ κατηγόρησε το Ισραήλ ότι «εξαπολύει δυσανάλογες επιθέσεις κατά της Λωρίδας της Γάζας».

Παράλληλα, αποκάλεσε το Ισραήλ «δολοφόνο» Παλαιστινίων όλων των ηλικιών.

«Οι άλλες χώρες που υποστηρίζουν όσα έχει κάνει το Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ και τη Γάζα θα μείνουν στην ιστορία καθώς θα μοιράζονται τις αμαρτίες των δολοφόνων παιδιών και αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας» επισήμανε ο τούρκος πρόεδρος, ενώ πρότεινε να δημιουργηθεί ανεξάρτητη κυβέρνηση για την Ιερουσαλήμ, υπό την αιγίδα των τριών μεγάλων θρησκειών της πόλης.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024