Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άδειασμα Κλάτενμπεργκ στην ΑΕΚ – «Σωστό το πέναλτι του Παναθηναϊκού»

Άδειασμα Κλάτενμπεργκ στην ΑΕΚ – «Σωστό το πέναλτι του Παναθηναϊκού»

Ο Κλάτενμπεργκ «άδειασε» την ΑΕΚ τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στο χέρι του Σάκιτς, ενώ για το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός, τόνισε ότι σωστά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του Χασάν και γύρισε πίσω τη φάση για να δώσει πέναλτι υπέρ του Τριφυλλιού.

Στην ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague, αλλά και της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, προχώρησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ στο βίντεο που ανέβηκε το απόγευμα της Τρίτης «άδειασε» την ΑΕΚ για το πέναλτι που ζήτησε στο παιχνίδι με τον Αρη και συγκεκριμένα στο χέρι του Σάκιτς.

«Δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι, διότι παρόλο που η μπάλα χτυπάει στο χέρι του αμυνόμενου, ερχόμενη από το στήθος του, είναι κοντά στο σώμα και σε φυσική θέση», ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τη διαιτησία του ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (1-4), ο Βρετανός χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το γκολ του Χασάν και να γυρίσει πίσω τη φάση και να δώσει πέναλτι υπέρ του Τριφυλλιού.

Οσον αφορά στους αγώνες των πλέι άουτ, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τόνισε ότι σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου στον αγώνα με τον Βόλο, για χέρι του Γκρίλο, έπειτα από σουτ του Μανούσου.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024