Ο Ολυμπιακός περνά στην αντεπίθεση: Ενημέρωσε WADA και CAS για τη Χατζηνικολάου
Ο Ολυμπιακός, μετά την έφεση που κατέθεσε για τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ, περνά στην αντεπίθεση και με την υπόθεση της Χατζηνικολάου, καθώς ενημέρωσε WADA και CAS
Ο Ολυμπιακός, μετά τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ με τον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου έγινε δεκτή η ένσταση του Τριφυλλιού από τον Κορομηλά για το πεντακάθαρο εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ, περνά στην αντεπίθεση.
Έτσι, μετά την ένσταση που κατέθεσε για τη συγκεκριμένη απόφαση, δεν αφήνει στην τύχη του ούτε το θέμα της συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου.
Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε τη WADA και το CAS για σωρεία παρατυπιών αναφορικά με την έκδοση του δελτίου και την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Οι Ερυθρόλευκοι, όπως έχουν ενημερώσει, θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές κατά όλων των εμπλεκομένων και θα προβούν σε όλες τις κινήσεις για την απονομή δικαιοσύνης.
Στο πλαίσιο των ενεργειών για τη δικαίωσή τους δεν αφήνουν στην… τύχη ούτε την υπόθεση της Χατζηνικολάου.
Γι’ αυτόν το λόγο, με επίσημο αίτημα που έστειλαν σήμερα στον ΕΟΚΑΝ, ζητούν να λάβουν τα αντίγραφα του φακέλου της απόφασης, τα πρακτικά του ΔΣ του ΕΣΚΑΝ, τις εισηγήσεις των νομικών μελών του Συμβουλίου ΕΣΚΑΝ στις οποίες στηρίχθηκε η απόφαση και την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή.
Ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που έχει έννομο συμφέρον μετά την ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου, απαιτεί να λάβει αμέσως γνώση των στοιχείων που θα δείχνουν ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.
Όπως επισημαίνουν στον Πειραιά, ο ΕΟΚΑΝ αυτοβούλως αναίρεσε μια καταδικαστική απόφαση που δεν ήταν δική του, αλλά την είχε εκδώσει η WADA και το CAS στις 31/5/2018.
Επομένως, δεν έχει συμπληρωθεί η απαιτούμενη 4ετία.
Όλες οι διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στη συγκεκριμένη υπόθεση δημιουργούν οσμή σκανδάλου και όλα πρέπει να έρθουν στο φως.
Διότι κανένα σύστημα δεν μπορεί να είναι πάνω από κανόνες, νόμους και κανονισμούς.
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Τούρκογλου: «Tην τελευταία 8ετία, το τρόπαιο της Euroleague έχει έρθει 4 φορές στην Τουρκία»
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
- Μπερδεύοντας το bella ciao με το… ciao bella και τον Μάριο με τον Πάριο (vids)
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442