Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Κορομηλάς αυτό το είδε;

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Κορομηλάς αυτό το είδε;

Η φωτογραφία αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι το χρονόμετρο έχει μηδενίσει όταν η μπάλα βρίσκεται στα χέρια της Ριντ και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κορομηλά και τον… Φάρο.

Σκάνδαλο. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει την απόφαση που πήρε ο Κορομηλάς για την ένταση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός, μετά τον πρώτο τελικό της Α1 με τον Ολυμπιακό.

Μια απόφαση-ντροπή, με τις φωτογραφίες που υπάρχουν να εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Κορομηλά και να δικαιώνουν απόλυτα τον Ολυμπιακό για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, ο χρόνος έχει μηδενίσει όταν η μπάλα βρίσκεται στα χέρια της Ριντ και ως εκ τούτου το καλάθι είναι εκπρόθεσμο και σωστά δεν μέτρησε από τους τρεις διαιτητές στο ΣΕΦ.

Στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας φαίνεται το ταμπλό και το χρονόμετρο, το οποίο έχει μηδενίσει όταν η μπάλα βρίσκεται ακόμα στα χέρια της παίκτριας του Τριφυλλιού.

Αλήθεια, αυτή τη φωτογραφία την είδε ο Κορομηλάς, πριν πάρει την απόφαση; Μια φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι η μπάλα βρίσκεται ακόμα στα χέρια της Ριντ, όταν το χρονόμετρο έχει μηδενίσει.

Ως εκ τούτου το καλάθι είναι εκπρόθεσμο και νικητής του πρώτου τελικού είναι ο Ολυμπιακός, με την απόφαση του Κορομηλά να αποτελεί σκάνδαλο και ντροπή για τον ελληνικό αθλητισμό.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

To χρονόμετρο:

Την μπάλα στο χέρι της Ριντ:

Πηγή: to10.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024