Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άι Γουεϊγουέι δημιουργεί εκκεντρικά φλυτζάνια εσπρέσο

Ο Άι Γουεϊγουέι δημιουργεί εκκεντρικά φλυτζάνια εσπρέσο

Συνδυάζοντας τον καφέ με την τέχνη, μια ιταλική μάρκα εσπρέσο έχει τώρα στρατολογήσει τον καλλιτέχνη Άι Γουεϊγουέι για μια σειρά από φλιτζάνια

Συνδυάζοντας τον καφέ με την τέχνη, μια ιταλική μάρκα εσπρέσο έχει τώρα στρατολογήσει τον καλλιτέχνη Άι Γουεϊγουέι για μια σειρά από φλιτζάνια.

View this post on Instagram

A post shared by WWD Korea (@wwdkorea)

Η συνεργασία έρχεται ως μέρος της «Συλλογής Τέχνης» της εταιρείας, η οποία έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Olimpia Zagnoli και η Yoko Ono στο παρελθόν.

Αποτελείται από κύπελλα εσπρέσο και καπουτσίνο, τα σχέδια εμπνέονται από τα χρωματιστά βάζα του καλλιτέχνη, μια σειρά με το όνομα Colored Vases από νεολιθικά αγγεία που καλύπτονται από βιομηχανική βαφή. Ο καλλιτέχνης έχει προσθέσει τη μοναδική του πινελιά σε συνηθισμένα αντικείμενα. Κάθε κομμάτι είναι «χυμένο» με χρυσό, μαύρο, πορτοκαλί και πράσινο χρώμα στο χείλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της «Συλλογής Τέχνης» της εταιρείας. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε δύναμη στην τέχνη και το σχεδιασμό ταυτόχρονα η απόλαυση του καλού καφέ επηρεάζει τη ζωή όλων», σχολίασε ο Ai σε δελτίο τύπου. «Το έργο με τον Άι Γουεϊγουέι είναι μια εξαιρετική συνεργασία», πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας καφέ Massimiliano Pogliani. «Από μια μεγάλη προσωπικότητα, που είχε τεράστιο αντίκτυπο στον πολιτισμό τα τελευταία χρόνια, μιλώντας για την πολυπλοκότητα της σύγχρονης κοινωνίας, παίρνουμε μια οπτική ψευδαίσθηση, μια κρυφή ομορφιά που γίνεται εμφανής αν μάθουμε να βλέπουμε χωρίς την παρανόηση της χρήσης μιας μόνο προοπτικής»

Από 60 δολάρια έως 134 δολάρια, τα φλιτζάνια Άι Γουεϊγουέι θα είναι διαθέσιμα για αγορά σύντομα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024