Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βάνα Μπάρμπα: Άγριο κράξιμο για το «ξέπλυμα» του Πέτρου Φιλιππίδη

Βάνα Μπάρμπα: Άγριο κράξιμο για το «ξέπλυμα» του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, «φάουλ» της καριέρας της υπέπεσε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία επέλεξε να λάβει σαφέστατη θέση υπέρ του συναδέλφου της Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, πριν καλά καλά προλάβει να αποφανθεί η Δικαιοσύνη

Σε ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, «φάουλ» της καριέρας της υπέπεσε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία επέλεξε να λάβει σαφέστατη θέση υπέρ του συναδέλφου της Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, πριν καλά καλά προλάβει να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και ο τρόπος που επέλεξε να δικαιολογήσει τα όσα έλεγε, αφού σύμφωνα με την κ. Μπάρμα όσοι έχουν ταλέντο… δεν μπορούν να είναι και βιαστές.

Η κ. Βάνα Μπάρμπα ουσιαστικά αγνοώντας το έργο της Δικαιοσύνης αλλά και διαψεύδοντας τις καταγγελίες γυναικών συναδέλφων της, ως εγκληματολόγος, ψυχίατρος, κοινωνιολόγος και δικαστής αποφαίνεται πως «τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι δεν είναι δυνατόν στην πλειονότητα να τελέσουν αδικήματα όπως βιασμός που είναι τόσο βαρύ αδίκημα. Δεν συνάδει με την φώτιση του μεγάλου ταλέντου τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι σαν άνθρωποι δεν έχουν κάνει και κατάχρηση εξουσίας και λάθη».

Οι εν λόγω αναρτήσεις της κ. Μπάρμπα που ξεκίνησαν από το… λακωνικό «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια..» και κατέληξαν σε μακροσκελείς παραληρηματικές και ανορθόγραφες αναρτήσεις, έχουν προκαλέσει αρνητικά σχόλια και από συναδέρφους της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης σειράς, «Άγριες Μέλισσες», Σπύρο Μιχαλόπουλο να λέει χαρακτηριστικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη πως «μόνο η Βάνα Μπάρμπα του έμεινε».

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι συνάδερφοί της που αντιδρούν. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων εναντίον της με ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου να την εγκαλούν, με αγανάκτηση οι περισσότεροι, για τις απόψεις της.

Οι περισσότεροι, ακόμη και άνθρωποι που την γνωρίζουν, δυσκολεύονται να κατανοήσουν πως μία γυναίκα και μητέρα μιας κόρης είναι δυνατόν να υπερασπίζεται με τόσο πάθος άτομα που κατηγορούνται για κακουργήματα και να μην στέκεται στο πλευρό γυναικών συναδέλφων της που βρήκαν το θάρρος να τον καταγγείλουν.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η δυσάρεστη έκπληξη που δημιούργησε η στάση της που αρκετοί καλοπροαίρετοι αναρωτήθηκαν μήπως… κάποιος έχει χακάρει τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook. Η παραπάνω αμφιβολία ενισχύθηκε και από το γεγονός ότι οι περισσότερες αναρτήσεις της περιέχουν πάρα πολλά ορθογραφικά λάθη γεγονός το οποίο επίσης σχολιάστηκε έντονα.

Η ίδια ωστόσο όσο περνούσαν οι μέρες συνέχισε τις εν λόγω αναρτήσεις, χωρίς να διαμαρτυρηθεί ότι κάποιος μπήκε στον λογαριασμό της, κάτι που σημαίνει πως όλες οι αναρτήσεις της απηχούν τις δικές της προσωπικές απόψεις.

Χιλιάδες αρνητικά σχόλια στα Social Media

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024