«Χείμαρρος» η μητέρα της Μαριαλένας του Survivor στην πρώτη της συνέντευξη. Η κυρία Γεωργία μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» για τη σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και για τον Γιώργο Λιβάνη. Δήλωσε ότι όλα γίνονται για τη δημοσιότητα και τόνισε ότι ο επιχειρηματίας χρησιμοποιεί την Μαριλένα για να πάρει δημοσιότητα.

«Παίζει παιχνίδια στην πλάτη της»

«Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη για αυτό. Ο Σάκης Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε για αυτό μπήκε, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά», είπε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: ‘Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη’. Δεν μου απάντησε ποτέ. Το μυαλό της Μαριαλένας είναι αλλού, ξέρετε όλοι πού είναι».

Για τον Γιώργο Λιβάνη ανέφερε: «Τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι, δεν θα έχω καμιά αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί. Τον έχω δει τέσσερις φορές, τον αγκάλιασα και μίλησε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσε από τον κόσμο παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση».

«Στην αρχή έπαιρνα πολλές φορές τηλέφωνο στην παραγωγή και τους έλεγα να σταματήσουν να κάνουν μοντάζ. Ο πατέρας της είναι άρρωστος. Μετά πραγματικά κουράστηκα. Αν γίνει πρόταση γάμου μέσα στο Survivor, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση», κατέληξε. Περισσότερα διαβάστε στο περιοδικό «ΟΚ» που κυκλοφορεί αύριο (15/5).

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο