Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Με δάκρυα στα μάτια ο Τζέιμς - «Είχαμε πει με τον Νίκο...»

Survivor: Με δάκρυα στα μάτια ο Τζέιμς – «Είχαμε πει με τον Νίκο…»

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, έκανε σήμερα ο Τζέιμς Καφετζής στην εκπομπή «Love it», όπου μίλησε για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας, τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε και στον κολλητό του, τον Νίκο Μπάρτζη

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, έκανε σήμερα ο Τζέιμς Καφετζής στην εκπομπή «Love it», όπου μίλησε για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας, τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε και στον κολλητό του, τον Νίκο Μπάρτζη.

Η συμφωνία με τον Νίκο Μπάρτζη

«Εδώ και καιρό δεν ήμασταν καλά με τον Νίκο και συζητούσαμε τι θα κάνουμε. Υπήρχε ένα ροντέο συναισθημάτων. Είπα στο Νίκο ότι ξέρω ότι θέλει να φύγει, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ πέτυχα το στόχο μου, ενώ εκείνος μπήκε για να κερδίσει το έπαθλο. Ζήτησα συγγνώμη από τον Νίκο και του υποσχέθηκα ότι θα τον υποστηρίζω έξω. Του είπα ότι θα βρω την Άννα Μαρία και θα τον στηρίζουμε μέχρι το τέλος. Θα πάω στο χωριό του και θα φάω από το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του. Σκεφτόμουν καιρό να αποχωρήσω, ένιωθα ότι με έχει ‘ρουφήξει’ το παιχνίδι» είπε.

«Το να χάσω το μυαλό μου για μένα είναι κόκκινη γραμμή. Αυτό με οδήγησε στο να πω… τέλος. Ο Νίκος ήξερε ότι θα αποχωρήσω, αλλά ήλπιζε ότι τελευταία στιγμή θα αλλάξω γνώμη. Οι άλλοι ή θα προσπαθήσουν να τον φάνε ή επειδή έχουν καταλάβει ότι είναι δημοφιλής, θα γυρίσουν πάλι τη μπιφτέκα. Ο Τριαντάφυλλος είχε πει στον Νίκο ότι το ποσοστό δημοφιλίας του είναι 85% και εμένα 15%. Γι’ αυτό κατηγορούσαν μόνο εμένα. Είχαμε πει με τον Νίκο ότι εάν έπαιρνε ένας από τους δύο το έπαθλο, θα έκανε στον άλλον ένα καλό δώρο» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Τζέιμς Καφετζής.

Δείτε όλα όσα είπε

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024