Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame: Επική ατάκα του Φοίβου – Έμεινε άφωνη η Πηνελόπη

House of Fame: Επική ατάκα του Φοίβου – Έμεινε άφωνη η Πηνελόπη

Στη σκηνή του House of fame βρέθηκε εκ νέου η Πηνελόπη Τσιακυρίδου ως υποψήφια προς αποχώρηση από την μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ. Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία της Νατάσας Μποφίλιου, «Εν λευκώ»

Στη σκηνή του House of fame βρέθηκε εκ νέου η Πηνελόπη Τσιακυρίδου ως υποψήφια προς αποχώρηση από την μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ. Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία της Νατάσας Μποφίλιου, «Εν λευκώ».

Όταν ήρθε η σειρά του Φοίβου να προχωρήσει στην κριτική προς την σπουδάστρια του House of fame, εκείνος θέλησε να εκφράσει την θετική του άποψη για αυτήν με έναν μάλλον περίεργο τρόπο που μπέρδεψε προς στιγμήν ακόμα και την τραγουδίστρια.

Τι της είπε;

«Ήσουν πάρα πολύ καλή στο κουπλέ πραγματικά. Το ερμήνευσες, ήλεγχες τη φωνή σου, ήσουν αρκετά ψιθυριστή, έδωσες όλο το συναίσθημα. Είχες πολλά τονικά θέματα όταν ανέβηκες ψηλά αλλά δεν γκάριζες σαν τις άλλες φορές στα ψηλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός συνθέτης.

«Παραβλέπω τα τονικά, η ερμηνεία σου ήταν καλή. Μου άρεσε και όταν το φώναξες το κομμάτι γιατί έπρεπε να το φωνάξεις. Ήθελε το ξέσπασα. Μου άρεσε, παραβλέποντας πάντα τα τεχνικά».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024