Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: «Ήταν ένα ευλογημένο παιδί, ένα χαρισματικό πλάσμα», λέει καθηγήτρια της 20χρονης Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Ήταν ένα ευλογημένο παιδί, ένα χαρισματικό πλάσμα», λέει καθηγήτρια της 20χρονης Καρολάιν

«Είναι μια δύσκολη μέρα για όλη την Αλόννησο. Την Καρολάιν την ξέραμε πολλά χρόνια, την είχα μαθήτρια για 6 χρόνια, τρία στο γυμνάσιο και τρία στο λύκειο. Ήταν ένα ευλογημένο παιδί, ένα χαρισματικό πλάσμα. Με ό,τι ασχολήθηκε το έφερε εις πέρας, ήταν ένα άξιο παιδί», είπε η κ. Μαχαιρίδου

Σε κλίμα οδύνης τελείται σήμερα στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους ληστές. H κηδεία της άτυχης κοπέλας θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου.

Η σορός, συνοδευόμενη από τους συγγενείς της αδικοχαμένης 20χρονης, ταξίδεψε από την Αθήνα στο Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής μεταφέρεται στο λιμάνι του νησιού.

Νωρίτερα, στο ναό της Αγίας Παρασκευής στο Πατητήρι Αλοννήσου βρέθηκε ο αντιδήμαρχος προκειμένου να εποπτεύσει το χώρο και να κανονίσει μέτρα ασφαλείας, μιας και πολλοί είναι οι φίλοι της 20χρονης που θα βρεθούν εκεί το μεσημέρι για να της πουν το τελευταίο «αντίο». Αρκετοί, μάλιστα, ταξιδεύουν αυτή την ώρα προς την Αλόννησο. Το κλίμα στο νησί είναι πολύ βαρύ, με τους κατοίκους να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δε θα ξαναδούν το άτυχο κορίτσι.

«Ήταν ένα ευλογημένο παιδί, ένα χαρισματικό πλάσμα»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε η διευθύντρια του Γυμνασίου/Λυκείου της Αλοννήσου, Μερόπη Μαχαιρίδου, που είχε μαθήτρια την Καρολάιν επί 6 χρόνια.

«Είναι μια δύσκολη μέρα για όλη την Αλόννησο. Την Καρολάιν την ξέραμε πολλά χρόνια, την είχα μαθήτρια για 6 χρόνια, τρία στο γυμνάσιο και τρία στο λύκειο. Ήταν ένα ευλογημένο παιδί, ένα χαρισματικό πλάσμα. Με ό,τι ασχολήθηκε το έφερε εις πέρας, ήταν ένα άξιο παιδί. Ήταν χαρούμενη, αισιόδοξη, είχε τόσα όνειρα, η καημένη. Δεν το πιστεύουμε. Ήταν δυνατό παιδί, μία κοπέλα ψηλή, δεν ξέρω τι έγινε. Τώρα με τρεις άνδρες, και το μωρό να κλαίει που το σημάδευαν με όπλο, τι να κάνει και αυτό το κορίτσι, ένα παιδί ήταν», είπε η κ. Μαχαιρίδου.

«Τελευταία φορά την είδα πριν δύο χρόνια όταν τελείωσε το λύκειο και πήγε στην Αθήνα. Μάθαινα νέα από τη μητέρα της, γιατί λόγω κοροναϊού και του μωρού που είχαν κάνει, δεν μπορούσαν να έρχονται συχνά στο νησί. Ο γάμος έγινε στην Πορτογαλία, ήταν παραμυθένιος. Ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ήταν πολύ ερωτευμένος ο σύζυγός της μαζί της και εκείνη το ίδιο. Γράφτηκε στο πανεπιστήμιο, άφησε λίγο τις σπουδές για το μωρό, και θα τις συνέχιζε. Δε θα εγκατέλειπε τα όνειρά της η Καρολάιν. Θα αποχαιρετήσουμε με κουράγιο αυτό το παιδί», πρόσθεσε η ίδια.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσουμε αυτά τα καθάρματα. Υπάρχει ιδιαιτερότητα για την ΕΛ.ΑΣ. γιατί υπάρχει τεράστια κοινωνική αναταραχή και το θέμα έχει περάσει και τις πύλες της Ελλάδας. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για αυτό έκανε και παρέμβαση ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Προχωράμε πολύ καλά στις έρευνές μας. Οι δράστες είναι επικηρυγμένοι. Οι ποινικοί μες στις φυλακές, όποιος ξέρει, ό,τι ξέρει, ας πάρει τηλέφωνο και θα πάρει άμεσα 300 χιλιάδες ευρώ», τόνισε κλείνοντας ο κ. Μπαλάσκας.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024