Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Πέτρος Φιλιππίδης: Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ υπογράμμισε ότι το Σωματείο έχει λάβει «διαφόρων ειδών καταγγελίες και για μη γνωστούς ανθρώπους» οι οποίες όλες ερευνώνται.

Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Θα πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη ως οφείλουμε και να δούμε τι θα κάνει εκείνη. Από την άλλη, το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει τις εργασίες του για τη συγκεκριμένη περίπτωση και για τις άλλες» δήλωσε μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ υπογράμμισε ότι το Σωματείο έχει λάβει «διαφόρων ειδών καταγγελίες και για μη γνωστούς ανθρώπους» οι οποίες όλες ερευνώνται.

«Το θέατρο θα βγει πιο δυνατό, κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δε θα είναι κοντά μας αλλά θα έπρεπε να προσέχουν περισσότερο», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποινική δίωξη για βιασμό

Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα βρίσκεται από σήμερα ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ,μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος , ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, αξιολόγησε το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση των τριών καταγγελλομένων αξιοποίνων πράξεων .

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχει η καταγγελία μίας γυναίκας σύμφωνα με την οποίο ο ηθοποιός φέρεται ότι το 2008 την υποχρέωσε σε πράξεις που συνιστούν βιασμό μέσα στο θέατρο Ήβη, όπου είχε πάει να αναζητήσει εργασία.

Η δεύτερη καταγγελία αφορά απόπειρα βιασμού μέσα στο καμαρίνι του πρωταγωνιστή στο θέατρο Μουσούρη το 2010 και η τρίτη καταγγελία έχει να κάνει με σεξουαλική επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού το 2014.

Η δικογραφία διαβιβάζεται πλέον σε τακτικό ανακριτή , ενώπιον του οποίου ο ηθοποιός θα κληθεί σε απολογία για τις πράξεις που του αποδίδονται.

Ο ίδιος πάντως, στο υπόμνημα παροχής εξηγήσεων, που κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του , έχει αρνηθεί το σύνολο των πράξεων που του αποδίδονται .

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024