Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει μπάνιο με το μαγιό και αναστατώνει τη «Φάρμα»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει μπάνιο με το μαγιό και αναστατώνει τη «Φάρμα»

Στο επεισόδιο της Παρασκευής είδαμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να κάνει την είσοδο της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Η Φάρμα» ως νέα παίκτρια

Στο επεισόδιο της Παρασκευής είδαμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να κάνει την είσοδο της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Η Φάρμα» ως νέα παίκτρια.

«Το Πρωινό» έδειξε αποκλειστικά πλάνα στα οποία, μεταξύ άλλων, απεικονιζόταν η ξανθιά καλλονή να απολαμβάνει το πρώτο της ντουζ αφήνοντας το ανδρικό κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Οι τέλειες αναλογίες της και το καυτό μπικίνι που τις αναδείκνυε απογείωσαν τη θερμοκρασία στα ύψη και προκάλεσε «εγκεφαλικά» στους άνδρες του σπιτιού στη «Φάρμα». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος λέει στην κάμερα: «Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μας χάζεψε. Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι; Κάτι δεν πάει καλά».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος λέει στην κάμερα: «Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μας χάζεψε. Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι; Κάτι δεν πάει καλά».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε πόζες φωτιά στη Φάρμα

Σε πόζες που αφήνουν άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό προχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που μπήκε στη Φάρμα. Η πρώην παίκτρια του My style rocks μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα αποτελέσει… ανταγωνισμό στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 για την Κυριακή Κατσογρεσάκη που μας έχει και η ίδια συνηθίσει σε αντίστοιχες εμφανίσεις. Φορώντας ένα ένα κολλητό κολάν, έκανε γυμναστική κάνοντας τα πλήθη να παραληρούν. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η κούκλα Instagrammer με τους παραπάνω από 240 χιλιάδες ακολούθους, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks του ΣΚΑΙ όπου και ξεχώρισε με την αριστοκρατική και σικάτη εμφάνισή της.

Εξάλλου, είναι εμφανές πως πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μοντέλο με εκπληκτικό κορμί. Και όπως γίνεται αντιληπτό, τα σχόλια και τα likes των χιλιάδων followers δίνουν και παίρνουν, «υμνώντας» τις τέλειες αναλογίες της ή ζητώντας, αν είναι κοπέλες, συμβουλές για ένα καλλίγραμμο σώμα. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024