Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ράκος ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

Survivor: Ράκος ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

«Δεν ξέρω πως θα είναι μετά η ψυχολογία του. Στηριζόταν εντελώς πάνω στον Τζέιμς»

Στον απόηχο της απρόσμενης ανακοίνωσης του Τζέιμς Καφετζή κινήθηκε το Survivor το βράδυ της Τετάρτης. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, μια μέρα νωρίτερα, ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Έτσι, στην παραλία, ο καλός του φίλος Νίκος Μπάρτζης έμοιαζε απαρηγόρητος. Κάτι που δεν έμεινε, βεβαίως, απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του.

«Η συνέχεια δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει καθώς και ο Νίκος είναι τραυματισμένος. Έχει μείνει μόνος του γιατί ο Τζέιμς εδώ μέσα ήταν το άλλο του μισό. Ο ένας στήριζε τον άλλον» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χαμπέρη.

«Τον είδα αρκετά στεναχωρημένο, πως να μην είναι άλλωστε όταν φεύγει ο κολλητός του φίλος. Τον είδα ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν ξέρω ποια θα είναι η πορεία του μες στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα αντέξει ο Νίκος” πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Πολύ στενάχωρο όλο αυτό το γεγονός. Έβλεπα συνέχεια τον Νίκο, τον έχω έγνοια από χθες και είναι ράκος. Δεν ξέρω πως θα είναι μετά η ψυχολογία του. Στηριζόταν εντελώς πάνω στον Τζέιμς και είχε συνηθίσει να τον έχει» συμπλήρωσε η Καρολίνα Καλύβα.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024