Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λαόθ σφυρίζει στον τελικό της Σίτι με την Τσέλσι

Ο Λαόθ σφυρίζει στον τελικό της Σίτι με την Τσέλσι

Ο Ματέου Λαόθ θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι με τον Ισπανό να σφυρίζει για πρώτη φορά ευρωπαϊκό τελικό. Γάλλος στον τελικό του Europa League.

Ισπανική σφυρίχτρα ορίστηκε στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι (29/5) ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στο Ντραγκάο. Αυτός θα είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός για το 44χρονο ρέφερι που στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει έναν τελικό Κόπα Ντελ Ρέι (2014) κι έναν τελικό ισπανικού Σούπερ Καπ (2012).

Βοηθοί του Λαόθ θα είναι οι Ντέβις, Παλομάρ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ντελ Θέρο Γκράντε. Στο VAR οι Ερνάντες Ερνάντες, Μουνουέρα, Θερέν και Γκιλ. Φέτος ο Λαόθ έχει σφυρίξει πέντε αγώνες Champions League με τελευταίο αυτόν στα προημιτελικά ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν (2-3).

Όσο για τον τελικό του Europa League που είναι προγραμματισμένος για τις 26/5 στο Γκντανσκ της Πολωνίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ, ορίστηκε ο Γάλλος Κλεμέν Τιρπέν με τέταρτο διαιτητή τον Σλοβένο, Ζλάβκο Βίντσιτς.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024