Την αποκάλυψη ότι ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης του τηλεφώνησε και του ζήτησε συγγνώμη έκανε ο Νίκος Καρανίκας για το ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι βοήθησε τον υπουργό Ανάπτυξης στη σύνταξη του νομοσχεδίου

Την αποκάλυψη ότι ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης του τηλεφώνησε και του ζήτησε συγγνώμη έκανε ο Νίκος Καρανίκας για το ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης.

Βοήθησα στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στο μέγαρο Μαξίμου δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Αδωνης Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη».

Υπενθυμίζεται ότι χτες ο υπουργός Ανάπτυξης από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη φαρμακευτική κάνναβη έκανε αυτοκριτική για τη στάση της ΝΔ το 2018 ενώ εξήρε το ρόλο του Νίκου Καρανίκα για το ζήτημα προκαλώντας αίσθηση με τα λεγόμενά του στους βουλευτές.

Παράλληλα ο Νίκος Καρανίκας αποκάλυψε ότι βοήθησε και στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου του κ. Γεωργιάδη.

«Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τι ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενείς αλλά και για την οικονομία. Πρόκειται για 250 δις επένδυση σε 5 χρόνια και θα πρέπει να είναι κάποιος πολιτικά κομπλεξικός για να πει όχι. Εμείς δεν είμαστε, δεν κάνουμε μικροπολιτική και γι΄αυτό βοήθησα και στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσει αυτό που σε άλλες χώρες δίπλα μας είναι ήδη κεκτημένο».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr