Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο κι όμως... Ελληνικό: Κάτοικοι Γλυφάδας έπιασαν διαρρήκτη που έχει συλληφθεί 102 φορές

Απίστευτο κι όμως… Ελληνικό: Κάτοικοι Γλυφάδας έπιασαν διαρρήκτη που έχει συλληφθεί 102 φορές

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 102 φορές είχε συλληφθεί στο παρελθόν διαρρήκτης που μπήκε σε ένα ακόμη σπίτι στην Γλυφάδα, την ώρα όμως που έτρεχε με τα κλοπιμαία τον σταμάτησαν οι περίοικοι και τον παρέδωσαν στην αστυνομία

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 102 φορές είχε συλληφθεί στο παρελθόν διαρρήκτης που μπήκε σε ένα ακόμη σπίτι στην Γλυφάδα, την ώρα όμως που έτρεχε με τα κλοπιμαία τον σταμάτησαν οι περίοικοι και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Δύο 24ωρα μετά τη διάρρηξη σπιτιού στην Γλυφάδα, οι αποκαλύψεις για τον δράστη που συνελήφθη προκαλούν αίσθηση. Τον έχουν πιάσει άλλες 102 φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά διαρκώς επαναλαμβάνεται το ίδιο. Οδηγείται σε τμήμα, δίνει εξηγήσεις και ύστερα από λίγο κυκλοφορεί ελεύθερος, για να δώσει συνέχεια σε αυτό που ξέρει καλά.

Την περασμένη Δευτέρα με τρεις συνεργούς του μπήκε στο σπίτι επιχειρηματία αλλά στο τέλος ατύχησε. Ήταν ο μόνος από τους 4 της σπείρας που ακινητοποιήθηκε και τελικά συνελήφθη.

Ήταν μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Η σπείρα των τεσσάρων χωρίζεται, με τους δύο να μπαίνουν στο διαμέρισμα και τους άλλους δύο να κρατάνε τσίλιες. Η κόρη του επιχειρηματία που μένει στον κάτω όροφο, ακούει τον θόρυβο και τηλεφωνεί στον πατέρα της.

Το θύμα της διάρρηξης δίνει μάχη για να κρατήσει στα χέρια του τον διαρρήκτη και τα καταφέρνει.

Στο τμήμα διαπιστώνεται το απίστευτο και όμως αληθινό. Ο νεαρός κάνει ξανά και ξανά τα ίδια, επειδή όπως φαίνεται δεν έχει να φοβάται το παραμικρό. Τον πιάνουν και ύστερα από λίγο είναι και πάλι ελεύθερος.

Πριν το χτύπημα στο σπίτι της Γλυφάδας, ο νεαρός είχε συλληφθεί σε τυχαίο έλεγχο στο Ελληνικό. Διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση εναντίον του για διακεκριμένες κλοπές, σύσταση και συμμορία.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024