Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Οι Σχολές πήραν θέση στην κερκίδα και στηρίζουν τον Ερασιτέχνη (pics)

Ολυμπιακός: Οι Σχολές πήραν θέση στην κερκίδα και στηρίζουν τον Ερασιτέχνη (pics)

Το δίκτυο των σχολών της πειραϊκής ομάδας αγκάλιασε την πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και στήριξε έμπρακτα τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα για ακόμα μια φορά, με αφορμή τη φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο κόσμος των Πειραιωτών έχει αγοράσει πάνω από 20.000 εισιτήρια για την εικονική κερκίδα στη φιέστα του φετινού πρωταθλήματος, με τους οπαδούς να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς, στους παίκτες του, αλλά και στον Ερασιτέχνη, στον οποίο θα δοθούν όλα τα έσοδα.

Εκτός από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, τη στήριξή τους στην σπουδαία πρωτοβουλία των ΠΑΕ και Ερασιτέχνη δείχνουν έμπρακτα και οι «ερυθρόλευκες» Σχολές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Οι Σχολές μας από Ελλάδα και εξωτερικό πήραν θέση στην κερκίδα για τον εορτασμό του 46ου πρωταθλήματος Ελλάδας! Το δίκτυο των σχολών στο σύνολό του αγκάλιασε την πρωτοβουλία του προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στηρίζει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα που ανέβηκε στα social media της ακαδημίας του πειραϊκού συλλόγου, με την ανάρτηση μάλιστα να συνοδεύεται από τα εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί οι Σχολές για τη φιέστα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024