Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Παπαδόπουλος: Ο Παππάς, ο Τριαντάφυλλος και το σχόλιο για Σάκη-Μαριαλένα

Κώστας Παπαδόπουλος: Ο Παππάς, ο Τριαντάφυλλος και το σχόλιο για Σάκη-Μαριαλένα

"Όταν έφυγε ο Αλέξης, ο Σάκης γονάτισε…"

Στο πλατό του “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλους και όλα. Μάλιστα, μιας και θα συναντούσε για πρώτη φορά τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, έφτιαξε μια εντυπωσιακή τούρτα με το πρόσωπό του, μιας και είναι ζαχαροπλάστης.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, αφού δεν έκρυψε την έκπληξη του για το αποτέλεσμα της χθεσινής κάλπης και την υποψηφιότητα του Γιώργου Κόρομι, αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο. Ακόμα, αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του φετινού κύκλου, ενώ εξέφρασε την άποψή του για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής…

Για τον Αλέξη Παππά: “Τα αρνητικά του Παππά τα έχω πει. Να πούμε τα θετικά; Είναι πανέξυπνος και πολύ δουλευταράς. Όταν έφυγε ο Αλέξης, ο Σάκης γονάτισε… Τα έκανε όλα μόνος του. Ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί, είναι manager. Εμείς γνωριζόμασταν λίγο πριν από το παιχνίδι. Μέσα στο Survivor ήταν άλλος άνθρωπος. Από την πρώτη ημέρα φάνηκαν όλα”.

Για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι: “Εγώ προσπαθούσα να είμαι εγκρατής σε όλα. Να μην έχω καυγάδες, να μην δημιουργώ καυγάδες. Κατ’αρχάς είναι υπέροχο, είναι το πιο ωραίο παιχνίδι, γιατί και ο κόσμος έξω παίζει, είναι μέρος του παιχνιδιού…”.

Για τον Τριαντάφυλλο: “Ο Τριαντάφυλλος καλά τους κάνει. Θα τους τα πάρει όλα… Αυτό που βλέπεις, έτσι είναι, δεν το κάνει επίτηδες. Είναι ένα παιδί 8 χρονών. Έρχεται ο Σάκης και τον παίρνει από το χέρι. Στην αρχή δεν μπορούσα να το καταλάβω και να το πιστέψω αυτό, νόμιζα ότι το παίζει. Αλλά όταν έφευγα, με αγκάλιασε και μου είπε “μην τυχόν και δεν έρθεις στα γενέθλιά μου”…”.

Για τον νικητή του Survivor: “Νομίζω ότι ο Ηλίας αξίζει να το πάρει. Είναι καλό, δυνατό και φανταστικό παιδί. Έξω καρδιά”.

Για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη: “Εγώ ως Κώστας βλέπω ένα λιοντάρι, τη Μαριαλένα. Αν δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της έξω, δεν θα γίνει τίποτα με τον Σάκη. Όσο κι αν την αγαπάει. Η Μαριαλένα είναι αρσενικό, πολύ δυνατή και στα παιχνίδια και στην ψυχή της. Όλα αυτά που βλέπω αυτές τις ημέρες είναι ξεσπάσματα. Υπάρχει πολλή πίεση. Την πόνεσε πολύ το τελευταίο mix των ομάδων”.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024