Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα συλλογή του Louis Vuitton με το NBA είναι το όνειρο κάθε καλοντυμένου μπασκετμπολίστα

Η νέα συλλογή του Louis Vuitton με το NBA είναι το όνειρο κάθε καλοντυμένου μπασκετμπολίστα

Το τελευταίο κεφάλαιο της συνεργασίας μεταξύ του οίκου Louis Vuitton και του National Basketball League είναι γεγονός.

Το τελευταίο κεφάλαιο της συνεργασίας μεταξύ του οίκου Louis Vuitton και του National Basketball League είναι γεγονός.

Ο Louis Vuitton ανακοίνωσε για πρώτη φορά μια τριετή δημιουργική συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Μπάσκετ (NBA) τον Ιανουάριο του 2020 και από τότε, το δίδυμο έχει δημιουργήσει μια ειδική Trophy Travel Case και έτσι γεννήθηκε μια πρώτη συλλογή που αποτελείται από ρούχα περιορισμένης έκδοσης, δερμάτινα είδη, αξεσουάρ και παπούτσια, καθένα από τα οποία είναι η επιτομή της κομψότητας αλλά και η καλλιτεχνική διασταύρωση της γαλλικής χειροτεχνίας και των αμερικανικών αθλημάτων.

Σήμερα, ο γαλλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε την επόμενη δόση της συνεργασίας για το είδος: το Louis Vuitton x NBA Capsule Collection II.

Εξερευνώντας τη συλλογική μας μνήμη, η μικρή συλλογή LV x NBA Pre-Fall 2021 καταγράφει την ιστορία των δύο ιδρυμάτων στη δεκαετία του 1990, την εποχή του χρυσού και της αθλητικής πειθαρχίας. Ο Virgil Abloh επιδεικνύει για άλλη μια φορά την εφευρετικότητα και την ανεξέλεγκτη δημιουργικότητα του «συγχωνεύοντας» έξυπνα ένα αφιέρωμα στην ποπ κουλτούρα, τη μόδα και τον αθλητισμό. Έτσι, η νέα συλλογή γιορτάζει τόσο τις καλές στιγμές του αθλητισμού, ενώνοντας παίκτες από διάφορα υπόβαθρα όσο και τις αξίες της αδελφότητας και της καθολικότητας που είναι εμβληματικές των δημιουργιών του γαλλικού οίκου.

View this post on Instagram

A post shared by INFLUXES (@influxes.id)

Η νέα σειρά ανακαλύπτει εκ νέου τα τρία βασικά looks ενός παίκτη μπάσκετ.

Ταξίδια, αγώνες και συνέντευξεις τύπου: καπιτονέ μπουφάν και παντελόνι ενισχυμένα με το μοτίβο Louis Vuitton, άνετα φούτερ με το λογότυπο LV με ταιριαστά σορτς, φαρδιά parka με λειτουργικά παντελόνια, ένα μπουφάν, πουκάμισο και σορτς γεμάτα κινούμενα με πολύχρωμα γραφικά γράμματα σε τυπογραφίες που κάθε δανείστηκε από μια ομάδα του ΝΒΑ. Περιλαμβάνονται επίσης σορτς με το λογότυπο του οίκου σε κολλεγιακό ύφος, ένα μαύρο παλτό με τετράγωνες γραμμές, δερμάτινο μπουφάν με γραφικά μοτίβα που θυμίζουν τα θρυλικά μπουφάν μπάσκετ της δεετίας του 70, τσάντες διακοσμημένες με το σήμα NBA, και αθλητικές τσάντες διακοσμημένες με πλέγμα εμπνευσμένο από τα στεφάνια της μπασκέτας. Επιπλέον, μια νέα σειρά τσαντών σε δέρμα σχεδιάστηκε ειδικά για να θυμάται την υφή της πορτοκαλί μπάλας του μπάσκετ και διατίθεται σε vintage εκδόσεις σε φυσικά χρώματα και σε μαύρα μοντέλα διακοσμημένα με κονκάρδες.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, μια ενημερωμένη σειρά από δερμάτινες τσάντες δίνει μια νέα λεπτομέρεια στο δίχτυ του μπάσκετ, όπως είχε εμφανιστεί και στην πρώτη συλλογή, με νέες θήκες και τσάντες καλαθοσφαίρισης. Επιπλέον, ένα μαύρο δερμάτινο τυπωμένο μονόγραμμα Keepall μπαίνει στην αρένα μαζί με διαφάνειες και ανάγλυφο λογότυπο, κομψές μπλούζες και μπότες, ανάμεσα σε πολλά άλλα σύγχρονα σχέδια. Κολιέ με αλυσίδες μεγάλου μεγέθους και ένα δαχτυλίδι με το λογότυπο LV x NBA – αναφορά στο δαχτυλίδι πρωταθλήματος – ολοκληρώνουν την νέα σειρά κοσμημάτων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024