Αφιερωμένο στη Eurovision ήταν το χθεσινό live του Your Face Sounds Familiar – All star. Αποστολή των διαγωνιζομένων ήταν να αναβιώσουν μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα χρόνια του διαγωνισμού.

Η Κατερίνα Στικούδη κλήθηκε να γίνει η Τουρκάλα Χαντισέ που το 2009 είχε καταφέρει με την εμφάνισή της να αναστατώσει το κοινό. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου και ανέβασε τη θερμοκρασία στο πλατό του YFSF.

Μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Τόσο ο Τάκης Ζαχαράτος όσο και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που βρέθηκε ως guest στο live επισήμαναν πόσο πολύ θα της ταίριαζε να βρεθεί και στην πραγματικότητα στη σκηνή της Eurovision.

Δείτε το βίντεο

Αμέσως τα social media πήραν φωτιά από τα σχόλια και τα memes για την Κατερίνα Στικούδη η οποία για άλλη μια φορά μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η συγκεκριμένη εμφάνιση έφτασε μέχρι την Χαντισέ, αφού η τραγουδίστρια παρακολούθησε την Κατερίνα Στικούδη ανεβάζοντας σχετικά Insta stories.

«Yesterday in Greece Katerina Stikoydi performed my song Dum Tek Tek in the Your Face Sounds Familiar. After 12 years it is such an honour to see Dum Tek Tek is still love so deeply after my participation at the eurovision song contest 2009. Congrats to all the dancers and everyone on stage» έγραψε η Χαντισέ.

«Χθες στην Ελλάδα, η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε το τραγούδι μου Dum Tek Tek στο «Your Face Sounds Familiar». Μετά από 12 χρόνια, είναι μεγάλη μου τιμή που βλέπω το Dum Tek Tek να είναι τόσο αγαπητό, μετά τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2009. Συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και σε όσους βρέθηκαν στη σκηνή.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο