Θεσσαλονίκη: Με δόλωμα τη «μπουγάδα» κατάφεραν να ληστέψουν 75χρονη στο σπίτι της
Η «ευφάνταστη» δικαιολογία που χρησιμοποίησαν κλέφτες για να μπουν στο σπίτι 75χρονης γυναίκας.
Με τέχνασμα κατάφεραν νεαροί να πείσουν 75χρονη να τους αφήσει να μπουν σπίτι της και να την ληστέψουν. Προσποιήθηκαν ότι μένουν στον πάνω όροφο και πως μία ζακέτα από την μπουγάδα τους έπεσε στο μπαλκόνι της ηλικιωμένης.
«Χτύπησαν την πόρτα και τους άνοιξα. Δεν τους είχα ξαναδεί αλλά ήξερα ότι από πάνω μένει ένα παιδί σε αυτή την ηλικία.
Μου είπε έπεσε η ζακέτα της μαμάς μου και θέλω να την πάρω. Μπήκε χωρίς να το δω άλλο ένα παιδί και έκλεβε. Όταν πήγα στην τσάντα μου είδα ότι έλειπε το πορτοφόλι μου. Τρελάθηκα πήγα από πάνω και ζήτησα να δω το παιδί.
Δεν ήταν αυτός που μπήκε. Πήραν χρήματα και την κάρτα» ανέφερε η 75χρονη.
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442