Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση σε οδηγό λεωφορείου: «Εγκλωβίστηκα στη θέση του καθίσματος»

Επίθεση σε οδηγό λεωφορείου: «Εγκλωβίστηκα στη θέση του καθίσματος»

Όλα έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Το λεωφορείο ξεκίνησε από τη Βάρκιζα για την Αργυρούπολη και κάποια στιγμή μπήκαν μέσα οι 6 νεαροί

Δύο 24ωρα μετά την άγρια επίθεση σε στάση του Ελληνικού, ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει στο Live News τα όσα έζησε σε ένα δρομολόγιο που, όπως μας λέει, πολύ δύσκολα θα ξεχάσει.

«Βρίζανε σπίτια, οικογένειες, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε».

Όλα έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Το λεωφορείο ξεκίνησε από τη Βάρκιζα για την Αργυρούπολη και κάποια στιγμή μπήκαν μέσα οι 6 νεαροί.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του ζητούσαν να τρέχει και να προσπερνάει στάσεις, επειδή όπως του έλεγαν βιάζονταν να πάνε στον προορισμό τους.

Ο 57χρονος πατέρας δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν. «Είχαμε συνέχεια αψιμαχίες γιατί αποβίβαζα κόσμο».

O εφιάλτης

Μόλις το λεωφορείο έφτασε στην στάση του Ελληνικού, η παρέα των 6 νεαρών κατέβηκε και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης του οδηγού.

Εκείνα τα δραματικά για τον ίδιο δευτερόλεπτα, ήταν αδύνατον να ξεφύγει. Οι δράστες ηλικίας από 17 έως 23 ετών, σύμφωνα με τον ίδιο, αρχίζουν τα χτυπήματα και οι υπόλοιποι επιβάτες είναι ανήμποροι να τον βοηθήσουν.

«Εγκλωβίστηκα στη θέση του καθίσματος, με χτυπήσανε».

Σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν ακόμα χειρότερες καταστάσεις, με περισσότερους τραυματισμούς, ο οδηγός ανοίγει τις πόρτες για να κατέβει ο κόσμος.

Κάμερα ασφαλείας λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης καταγράφει μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να σπεύδουν λίγα λεπτά μετά τη ληστεία. «Δεν είχα τηλέφωνο να ειδοποιήσω κανέναν».

Οι δράστες χάθηκαν στα στενά της περιοχής και παρά τις έρευνες που ακολούθησαν κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο άτυχος οδηγός ευελπιστεί οι δράστες να εντοπιστούν σύντομα ώστε να μην βρεθούν σε ανάλογη θέση με εκείνον άλλοι συνάδελφοί του. Όπως λέει, έχει συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους και αν του δοθεί η ευκαιρία, είναι έτοιμος να τους αναγνωρίσει.

«Τους θυμάμαι καλά, ήρθαμε πολύ κοντά».

Η περιγραφή του για το περιστατικό συγκλονίζει, με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στα αστικά λεωφορεία, τόσο από επιβάτες όσο και από οδηγούς, να προβληματίζουν έντονα.

«Δεν έχω καμία κακία στα παιδιά για ό,τι κάνανε, ας σκεφτούν οι δικοί τους τι ανθρώπους θα βγάλουν στην κοινωνία» σημειώνει ο οδηγός.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024