Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη πριν το Πανιώνιος-Ηλιούπολη με μαχαιρώματα και τραυματίες
Χάος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη πριν το ντέρμπι του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ηλιούπολη.
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη πριν το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη για τον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Με το που έφτασε στο γήπεδο η αποστολή των φιλοξενούμενων, λίγο μετά τις 15:00, επικράτησε χάος καθώς στον χώρο βρέθηκαν και οπαδοί άλλης ομάδες που συνεπλάκησαν με αυτούς του Πανιωνίου.
Κάποιοι από αυτούς είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια ενώ ένας από τους συλληφθέντες βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ακόμη και όπλο.
Τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν στο κεφάλι από μαχαίρι, ενώ η αστυνομία έφτασε και έκανε χρήση δακρυγόνων, με την ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο να είναι αποπνικτική.
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Το παράπονο του Ρόμπερτσον: «Η Λίβερπουλ δεν μου έκανε πρόταση ανανέωσης»
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Το μήνυμα του Πολονάρα: «Στόχος μου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)
- Η έκπληξη του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τα γενέθλιά του (vid)
- Υπόκλιση σε Ντόρσεϊ από τη Euroleague: «Είναι κορυφαίος και απολαμβάνει κάθε στιγμή» (vid)
- «Κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θέλουν τον Καρέτσα»
- Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442