Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου «άγγιξε» τη δεκάδα του «MasterChef», αλλά έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Έδειξες από την αρχή ότι δεν σε ενδιέφερε να κάνεις φιλίες μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύεις ότι αν είχες κρατήσει μία άλλη στάση, ίσως να είχες παραμείνει περισσότερο;

Νομίζω πως αποχώρησα επειδή δεν μαγείρεψα καλά, όχι επειδή δεν έκανα φιλίες μέσα στο παιχνίδι.

Θεωρείς ότι μπορεί να αδίκησες κάποιους; Και αντίστοιχα, υπάρχει κάποιος που σε αδίκησε;

Είχα αδικήσει κάποια παιδιά ως χαρακτήρες όχι ως μάγειρες. Στην πορεία, που όλοι έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό -άλλοι πιο γρήγοροι άλλοι πιο αργά-, άλλαξα στάση απέναντι σε αρκετούς, σε κάποιους θετικά και σε άλλους αρνητικά. Αντίθετα, πιστεύω ότι αδικήθηκα από ορισμένους για τις επιλογές της παρέας μου και μόνο, χωρίς προσωπικά να τους έχω κάνει κάτι.

Έχεις σκεφτεί πού θα μπορούσες να φτάσεις αν ο Τζιοβάνι δεν χρησιμοποιούσε την κάρτα ασυλίας για τη Μαργαρίτα, στέλνοντας εσένα στη δοκιμασία αποχώρησης;

Δεν μπορώ να ξέρω. Ο διαγωνισμός αυτός έχει συνεχόμενες ανατροπές και είδαμε πολύ καλούς μάγειρες να αποχωρούν πολύ νωρίς.

Ποιος πιστεύεις άτι είναι ο πιο ταλαντούχος μάγειρας στο διαγωνισμό;

Για μένα, πραγματικό ταλέντο εκεί μέσα έχει η Μαργαρίτα.

Ποιος θα ήθελες να κερδίσει;

Βλέποντας τα επεισόδια εκτός παιχνιδιού πλέον και έχοντας ήδη ζήσει μέσα στο σπίτι, θέλω πάρα πολύ να κερδίσει η Λία. Είναι αληθινός άνθρωπος και μαγειρικά έκανε μεγάλα βήματα μέσα στο διαγωνισμό. Εχει ηδη τις πιο δυνατές βάσεις -τη γεύση και την παράδοση και την είδαμε να φτάνει άλλους μάγειρες, πολύ δυνατούς. ακόμα και να τους ξεπερνάει. Επίσης την είδαμε να νικάει σε ομαδικές δοκιμασίες και να κάνει πολύ καλές αντιγραφές, είπε στο 7 Mέρες TV.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο