
Ειρήνη Κολιδά: Αποχώρησε από τη Φάρμα και μπήκε στο Διαφάνι;
Είδαμε τις φωτογραφίες στο instagram και παραλίγο πιστέψαμε πως θα τη δούμε στη σειρά, Άγριες Μέλισσες
Είδαμε τις φωτογραφίες στο instagram και παραλίγο πιστέψαμε πως θα τη δούμε στη σειρά, Άγριες Μέλισσες
Αναφερόμαστε στην Ειρήνη Κολιδά η οποία αν και είχε κερδίσει στο αγώνισμα της αποχώρησης, παραχώρησε τη θέση της στη Μαρία Μιχαλοπούλου, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απόσταση που είχε η Ειρήνη με τον γιο της για χάρη του ριάλιτι.
Έτσι η παίκτρια της Φάρμας μάζεψε τα πράγματά της και επέστρεψε στο σπίτι της και στην αγκαλιά του γιου της. Μάλιστα στο instagram κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Κολιδά από το Διαφάνι. Όχι, δεν θα τη δούμε στις Άγριες Μέλισσες, απλώς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις όπου και γυρίζεται η σειρά ποζάροντας έτσι από το τηλεοπτικό χωριό του ANT1.
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Παρουσία Zαχαράκη οι εργασίες – «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»


