Είδαμε τις φωτογραφίες στο instagram και παραλίγο πιστέψαμε πως θα τη δούμε στη σειρά, Άγριες Μέλισσες
Αναφερόμαστε στην Ειρήνη Κολιδά η οποία αν και είχε κερδίσει στο αγώνισμα της αποχώρησης, παραχώρησε τη θέση της στη Μαρία Μιχαλοπούλου, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απόσταση που είχε η Ειρήνη με τον γιο της για χάρη του ριάλιτι.
Έτσι η παίκτρια της Φάρμας μάζεψε τα πράγματά της και επέστρεψε στο σπίτι της και στην αγκαλιά του γιου της. Μάλιστα στο instagram κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Κολιδά από το Διαφάνι. Όχι, δεν θα τη δούμε στις Άγριες Μέλισσες, απλώς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις όπου και γυρίζεται η σειρά ποζάροντας έτσι από το τηλεοπτικό χωριό του ANT1.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.