Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΟΥ: Αισιοδοξία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Οι αρχές της Ιαπωνίας είναι ικανές να διοργανώσουν τους Αγώνες

ΠΟΥ: Αισιοδοξία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – Οι αρχές της Ιαπωνίας είναι ικανές να διοργανώσουν τους Αγώνες

Αρνητικοί για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίζονται οι πολίτες της Ιαπωνίας, ωστόσο ο ΠΟΥ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η διοργάνωση μπορεί να διεξαχθεί κανονικά.

«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες», δήλωσε ο επικεφαλής του προγράμματος έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ, Μάικ Ράιαν σε ενημέρωση, περιγράφοντας τις ιαπωνικές αρχές ως «εξαιρετικά ικανές» να λαμβάνουν αποφάσεις για το πώς θα διοργανώσουν τους Αγώνες, αποφεύγοντας την κοινωνική ανάμιξη που θα μπορούσε να εξαπλώσει τον ιό.

Η δήλωση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που υπάρχει ανησυχία για τη διοργάνωση, καθώς οι πολίτες της Ιαπωνίας δείχνουν αρνητική διάθεση για την πραγματοποίηση των Αγώνων.

Ωστόσο από επίσημα χείλη, αυτό που ακούγεται είναι ότι οι Αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, και η δήλωση του ΠΟΥ ενισχύει την άποψη αυτή.

Διαβάστε επίσης: «Σταματήστε τους Ολυμπιακούς του Τόκιο»: Σχεδόν 200.000 υπογραφές στην Ιαπωνία για να μην διεξαχθούν οι Αγώνες

Χαρακτηριστικό είναι ότι κορυφαίος αξιωματούχος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής παραδέχεται μεν την «ανησυχία» που προκαλεί η αρνητική διάθεση των πολιτών της Ιαπωνίας για τους Αγώνες, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει σενάριο να μην προχωρήσει η διοργάνωση.

«Η διοργάνωση προχωρά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ και πρόεδρος της Αυστραλιανής Ολυμπιακής Επιτροπής Τζον Κόουτς σε δημοσιογράφους

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024