Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο ντοκουμέντο: Επιτροπή τραμπουκισμού στη Νίκαια – Αποκαλυπτικό βίντεο

Νέο ντοκουμέντο: Επιτροπή τραμπουκισμού στη Νίκαια – Αποκαλυπτικό βίντεο

Οι βαρβαρότητες των μπράβων και των χούλιγκαν συνεχίζονται στον Ιωνικό του Τσιριγώτη, με την Πολιτεία να… παρακολουθεί.

Την Κυριακή στις 14:45 ο Ιωνικός υποδέχεται την Ξάνθη στο γήπεδο της Νίκαιας για τα Play Off ανόδου της Superleague 2. Ένα παιχνίδια ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους της κατηγορίας, που (υποτίθεται ότι) θα έπρεπε να είναι μία ποδοσφαιρική γιορτή.

Μόνο που δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο, αφού στη συγκεκριμένη έδρα ισχύουν άλλα ήθη και έθιμα… Επικίνδυνα φαινόμενα τρομοκρατίας και με την ανοχή της Πολιτείας, η οποία επιτρέπει σε μία… μεραρχία τραμπούκων να δρουν ανενόχλητοι και να απολαμβάνουν μία ιδιότυπη ασυλία.

Σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις περιοχές, αφού η… άλλη ομάδα του Ιωνικού δεν έχει πρόβλημα να μετακινείται μαζί με την αποστολή σε κάθε πόλη και νομό, καταλύοντας την απαγόρευση μετακινήσεων που ισχύει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ταξιαρχία των τραμπούκων ταξιδεύει με τόση άνεση παντού στην Ελλάδα, που γελοιοποιεί την Κυβέρνηση, την Αστυνομία, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Γιατί ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά και αδυνατεί να επιβάλλει τον νόμο.

Πριν λίγες μέρες, τα… καλόπαιδα του Γιάννη Τσιριγώτη, του ιδιοκτήτη του Ιωνικού, αφού μαζί ταξιδεύουν και συχνά τον διακρίνουμε ανάμεσα τους, συμπεριφέρθηκαν με το…savoir vivre στα Χανιά. Σε οπαδούς, παράγοντες των γηπεδούχων, ακόμα και σε αστυνομικούς, αφού νιώθουν μία σιγουριά ότι κανείς δεν τους αγγίζει.

Τώρα, η ταξιαρχία των τραμπούκων σίγουρα προετοιμάζεται για να υποδεχτεί την Κυριακή την Ξάνθη στη Νίκαια. Να της επιφυλάξει μία αξέχαστη υποδοχή, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων σε αυτό το γήπεδο, στις 6 Μαρτίου. Τότε που όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, έδειξαν στους φιλοξενούμενους τι θα πει… ιωνική φιλοξενία του Γιάννη Τσιριγώτη.

Δείτε στο βίντεο που ανάρτησε η ιστοσελίδα XanthiPost, πως κατά την άφιξη της αποστολής της Ξάνθης στη Νίκαια και ενώ παίκτες, προπονητές και άλλοι έμπαιναν στα αποδυτήρια, στον χώρο υπήρχαν άτομα που τους έβριζαν, τους απειλούσαν και τους τραμπούκιζαν.

Προς το τέλος του βίντεο, σε μία χλιαρή προσπάθεια των αστυνομικών να μην προκύψει τουλάχιστον βιαιοπραγία, γιατί η λεκτική βία ήταν ανεξάντλητη, ένας… φουσκωτός «κύριος» αντιδρά και απειλεί ευθέως τα όργανα του νόμου, λέγοντας «μην με αγγίζεις» και «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;».

Σοκαριστικές εικόνες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανήκουστες συμπεριφορές εν έτει 2021 από μία ομάδα που θέλει να προβιβαστεί στη Superleague. Τη «βιτρίνα» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άραγε, έτσι θα λειτουργούν οι άνθρωποι του Ιωνικού και του χρόνου; Και η Πολιτεία θα το δέχεται;

Θα επιτρέψει ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κ. Χρυσοχοΐδης, ο υφυπουργός του, ο Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας, να επαναληφθούν αυτές οι… ωραίες στιγμές στην υποδοχή της Ξάνθης;

Ή θα αφήσουν τα… παιδιά να ξεσκάσουν; Να πάνε οι μπράβοι στο γήπεδο, να ξεδώσουν, να ρίξουν και καμία φάπα στους ταλαίπωρους τους φιλοξενούμενους. Γιατί με την αδράνεια που παρατηρείται, μάλλον προς τα εκεί πάει το πράγμα…

Sports in

Παρέμεινε στο Νο. 9 η Σάκκαρη, αύξησε τη διαφορά η Σφιόντεκ

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - Η Σφιόντεκ άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024