Για τη ζωή της, τους έρωτες που έκαναν την καρδιά της να «χτυπά» δυνατά αλλά και τη γνωριμία της με τον Αριστοτέλη Ωνάση, μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η ίδια αναφέρθηκε για το ξεκίνημά της στο θεατρικό σανίδι σε ηλικία 7 ετών όταν πρωτοέπαιξε σε βαριετέ με την αδερφή της. Μεγάλο το πλήγμα όταν η Βάσω αποφάσισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει αλλά το ξεπέρασε και βρήκε τον δρόμο της που την καταξίωσε.

Σημαντική ήταν η συμβολή του πατέρα της που τη γνώρισε με τον Γιάννη Δαλιανίδη. Τη βοήθησε αρκετά και δεν το ξεχνά.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως σαν δεσποινίδα ήταν παχουλή και βρήκε έναν απίθανο τρόπο για να αδυνατίσει.

«Μύριζα κι έλεγα “πες ότι έφαγες” κι έτσι τα έκοψα όλα. Το βράδυ έτρωγα ένα φιλέτο και το πρωί τον καφέ μου με δύο φρυγανιές και απότομα αδυνάτισα», είπε ,μιλώντας στην παρέα των DOT.

Έκανε δύο γάμους στη ζωή της ο πρώτος στα 18 και με διάρκεια μόλις 3 μήνες. Οι δρόμοι τους χώρισαν γιατί τη ζήλευε πολύ κι εκείνη ασφυκτιούσε. Ένας άλλος χωρισμός την έστειλε και στην Αμερική όπου τραγούδησε στα πιο φημισμένα, νυχτερινά κέντρα.

Ιδιαίτερη σχέση την έδενε με τη Ρένα Βλαχοπούλου, που την εκτιμούσε πολύ όπως είπε γιατί την έβρισκε ηθικό άτομο. Θυμήθηκε και τη φορά που τσακώθηκε με τον άνδρα της με την ηθοποιό να της ζητά καταφύγιο στο σπίτι της στην Κινέτα και κατέληξαν να της μάθει μπάρμπεκιου.

Καταγοητευμένος δήλωνε ο Αλέξανδρος Ωνάσης με εκείνη. Σεβασμό έχαιρε και από τον πατέρα του αλλά και από τον Σταύρο Νιάρχο που της έστελνε σπιρτόκουτα με λίρες όταν την έβλεπε στα σόου της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο