Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νανά Παλαιτσάκη: Απαντάει πρώτη φορά για τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη

Νανά Παλαιτσάκη: Απαντάει πρώτη φορά για τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη

Η Νανά Παλαιτσάκη «έσπασε τη σιωπή της» και μίλησε για πρώτη φορά τόσο για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά και για τη συνεργασία με τον Μένιο Φουρθιώτη και τη σύλληψή του

Η Νανά Παλαιτσάκη «έσπασε τη σιωπή της» και μίλησε για πρώτη φορά τόσο για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά και για τη συνεργασία με τον Μένιο Φουρθιώτη και τη σύλληψή του.

Μιλώντας στην κάμερα του Καλύτερα δε Γίνεται» η Νανά Παλαιτσάκη δεν έκρυψε πως βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη φάση, καθώς όπως είπε, προηγήθηκε ένα αρκετά δύσκολο δίμηνο για εκείνη, στη διάρκεια μάλιστα του οποίου «ξέπλυνε» το κάρμα της.

«Είχα μια πολύ βαριά επιπλοκή»

«Είχα μια πολύ βαριά επιπλοκή. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με οξύτατο πόνο στο στήθος και οι γιατροί με κράτησαν γιατί φοβήθηκαν ότι υπάρχει καρδιακό επεισόδιο σε εξέλιξη, καθώς εξαιτίας του αιματολογικού προβλήματος που έχω, έχουν επιβαρυνθεί τόσα χρόνια δευτερογενώς όλα τα όργανά μου» δήλωσε.

Επιπλέον ανέφερε ότι εξαιτίας της περιπέτειάς της αυτής παραιτήθηκε από όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητές της.

Τι είπε για τη συνεργασία με τον Μένιο Φουρθιώτη

«Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει. Εγώ συνεργάστηκα ούτε τρεις μήνες με τον Μένιο. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω ούτε νοσοκομειακή κάλυψη. Για να μπαίνω κάθε δυο μήνες στο νοσοκομείο πρέπει να υπάρχει ο φορέας μας ο δημοσιογραφικός και να καλύπτει τα έξοδα. Τον Δεκέμβριο μου είπαν να πάω σε μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο και ότι ίσως έβγαινε και μια εφημερίδα. Δε ρωτάει ο κόσμος πώς πληρώνεις το νοίκι…»

«Είχα πιεστεί πάρα πολύ γιατί έβγαινε και η εφημερίδα. Αφόρητα είχα πιεστεί. Ήρθε ο οργανισμός μου και ανατινάχτε. Παραιτήθηκα από όλα. Είμαι άνεργη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Εγώ είχα παραιτηθεί πριν προφυλακιστεί. Εμένα μου είχε κάνει πρόσληψη η εταιρεία του καναλιού. Οι άνθρωποι από το κανάλι μου πρότειναν να μη φύγω. Δεν έχει καμία σχέση η πρόσληψή μου στο κανάλι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τις ταυτότητες τις ΕΣΗΕΑ και μετά έπεσα από τα σύννεφα με τα τελευταία γεγονότα. Μου φαίνεται έως και βλακώδες. Υπάρχει μια συμπαντική νομοτέλεια. Η Ύβρις, η Άτις, η Νέμεσις και η Τίσις…» είπε μεταξύ άλλων, η Νανά Παλαιτσάκη.

Δες όσα είπε

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024