Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αδιανόητη δήλωση Κόκκαλη για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού

Αδιανόητη δήλωση Κόκκαλη για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού

«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη, για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού

Τουλάχιστον αδιανόητες και σίγουρα σαμποτάζ στον ελληνικό τουρισμό μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη. Ο κ. Κόκκαλης ουσιαστικά κάλεσε τους τουρίστες να μην επιστκεφτούν την Ελλάδα λόγω κοροναϊού.

Δείτε τα όσα είπε:

«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη, για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς, «τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κόκκαλης, δηλώνει το αδιανόητο: “Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα, τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία”».

Η ΝΔ τονίζει ότι θα αποτελούσε έκπληξη «αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση», αφού «δυστυχώς», όπως υποστηρίζει, «εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης με ανάρτησή του στο twitter απάντησε ως εξής: «Όσο η ΝΔ τάχα ήθελε να ανοίξουν οι πατέντες, άλλο τόσο εμείς τάχα δεν θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός που μαστίζεται από ανεργία». Παρέθεσε δε τον σχετικό σύνδεσμο με τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό στην Κρήτη.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024