
Μαρία Τζινέρη: Με σπασμένο θώρακα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο
Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται από την Κυριακή η Μαρία Τζινέρη. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε σφοδρό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής, όταν καθώς κατευθυνόταν στη Γλυφάδα, ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το stop, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση των δύο οχημάτων
Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται από την Κυριακή η Μαρία Τζινέρη. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε σφοδρό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής, όταν καθώς κατευθυνόταν στη Γλυφάδα, ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το stop, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.
Η Μαρία Τζινέρη έκανε γνωστή την είδηση του τροχαίου με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα.
«Από την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύομαι στο ΚΑΤ με σπασμένο θώρακα, ένα πολύ ωραίο κάταγμα στο δεξί μου χέρι, μετατόπιση σπονδύλου, πολλούς μώλωπες και πολλές κακώσεις στην λεκάνη. Ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ένας ευσυνείδητος πολίτης, την Κυριακή το απόγευμα, ενώ κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, αποφάσισε να παραβιάσει ένα stop. Έτσι γιατί γούσταρε, χωρίς φλας, χωρίς ειδοποίηση. Να μπει από την πρώτη λωρίδα στην τρίτη. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Προσέχετέ τους» αναφέρει η Μαρία Τζινέρη.
- Deliver Me From Nowhere: 1ο trailer για την Οσκαρική βιογραφία του Μπρους Σπρίνγκστιν – «To Nebraska ορόσημο»
- Τσιτσιπάς – Μίκελσεν 0-2: «Λύγισε» στις λεπτομέρειες και αποκλείστηκε ο Στέφανος
- Αυτή είναι η Ρέιντζερς που θα βρει μπροστά του ο Παναθηναϊκός (vids)
- Καλιφόρνια: «H μεγαλύτερη ληστεία κοσμημάτων στην ιστορία των ΗΠΑ»: Επτά κατηγορούμενοι για κλοπή εκατομμυρίων δολαρίων
- Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει «όλοι να αρχίσουν να μαθαίνουν ρωσικά», λέει η Κάγια Κάλας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις