Ένα φεστιβάλ που έχει συνδεθεί με την έναρξη του αθηναϊκού συναυλιακού καλοκαιριού, το Athens Technopolis Jazz Festival, επιστρέφει για 20ή χρονιά – πιο διαφορετικό από ποτέ.

Και είναι λογικό, αφού το φεστιβάλ που ξεκίνησε συγκεντρώνοντας μόνο λίγους φανατικούς θαυμαστές, τα τελευταία χρόνια κατέληξε να υποδέχεται περισσότερους από 46.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, έναν αριθμό… ασυμβίβαστο με τον καιρό του κοροναϊού.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας κι ενώ το 2021 δεν σταματά να μας επιφυλάσσει «εκπλήξεις», η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μας καλεί σε μία νέα hybrid εκδοχή του μακροβιότερου μουσικού θεσμού της πόλης – αυτή τη φορά – για 3 μέρες, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου 2021.

Το Athens Technopolis Jazz Festival έρχεται, λοιπόν, ανανεωμένο, αρκετά πιο ψηφιακό, με 16 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κορυφαίες διεθνείς μπάντες, ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η εγχώρια τζαζ, crossover ρεπερτόριο και – φυσικά – πολλά περισσότερα to be announced…

Στο μεταξύ, η ομάδα του ATJF εργάζεται πυρετωδώς για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, όποια υγειονομικά μέτρα και περιορισμοί κι αν ισχύουν στο τέλος του επόμενου μήνα.

Επειδή, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες, η οπτική ταυτότητα του ATJF για το 2021 έρχεται να λειτουργήσει ως ένα μικρό reminder του τι είναι ένα «αληθινό» φεστιβάλ, ένα φεστιβάλ με αφίσες, merch και άλλα «πραγματικά» υλικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο