Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυμναστήρια: Πρόταση για άνοιγμα με πιστοποιητικό εμβολιασμού

Γυμναστήρια: Πρόταση για άνοιγμα με πιστοποιητικό εμβολιασμού

Το ενδεχόμενο να απολαμβάνουν κάποια «προνόμια» μόνο οι εμβολιασμένοι, με πιστοποιητικό που θα το αποδεικνύει, εξετάζουν οι Αρχές, όπως ανακοινώθηκε κατά την ενημέρωση της Παρασκευής για τον κοροναϊό

Το ενδεχόμενο να απολαμβάνουν κάποια «προνόμια» μόνο οι εμβολιασμένοι, με πιστοποιητικό που θα το αποδεικνύει, εξετάζουν οι Αρχές, όπως ανακοινώθηκε κατά την ενημέρωση της Παρασκευής για τον κοροναϊό.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης η Βάνα Παπαευαγγέλου «σαφώς και έχουν συζητηθεί τα οφέλη που θα έπρεπε να έχουν οι εμβολιασθέντες».

Τα… οφέλη των εμβολιασμένων

Ωστόσο, η ίδια διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για κίνητρα και αντικίνητρα. «Αλλά πραγματικά οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί μπορούν να συμμετέχουν σε περισσότερες δραστηριότητες» εξήγησε.

«Και σήμερα πάλι το συζητήσαμε. Είναι κάτι το οποίο έχει συζητηθεί και στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, αλλά και στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων» τόνισε.

Όπως αποκάλυψε «σε συνεργασία οι δύο Επιτροπές φτιάχνουμε κάποιες οδηγίες για τα οφέλη που θα έχουν αυτοί οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί».

«Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να συμμετέχουν – πιστεύουμε ότι εκεί θα οδηγηθούμε – σε πολλές δραστηριότητες, είτε αυτό είναι συναυλίες, είτε είναι γυμναστήρια, είτε πολλά πράγματα. Είναι κάτι το οποίο όμως ακόμα είναι υπό διαμόρφωση και μόλις το έχουμε έτοιμο θα σας το ανακοινώσουμε» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε η κ. Παπαευαγγέλου

Παράλληλα, όπως ανέφερε το υφυπουργείο Αθλητισμού επίσημα για τα ιδιωτικά γυμναστήρια, τα μέλη της υποεπιτροπής αθλητισμού θα μελετήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει κατατεθεί στη ΓΓΑ για παρατηρήσεις, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες επανέναρξής τους, π.χ. στην αρχή πιλοτικά μόνο με εμβολιασμένους πολίτες και να γίνει εισήγηση στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024