Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέτα Καμπουρέλη: «Ο λόγος της σύλληψης μου φάνηκε αστείος γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος για χειρωνακτική δουλειά»

Τέτα Καμπουρέλη: «Ο λόγος της σύλληψης μου φάνηκε αστείος γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος για χειρωνακτική δουλειά»

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για τη σύλληψη του συζύγου της, την αποκάλυψη για τη σχέση του με μια άλλη γυναίκα, αλλά και για τον Νίκο Κοκλώνη

Δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Κοκλώνη ζήτησε η Τέτα Καμπουρέλη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σύλληψη του συζύγου της για το ριφιφί σε θυρίδες στο Ψυχικό, για τη μοναξιά που βιώνει, αλλά και για τους λόγους που θεωρεί ότι οι κατηγορίες εις βάρος του δεν ευσταθούν.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς βίωσες τα πρώτα 24ώρα μετά τη σύλληψη του συζύγου σου;

Ο Βασίλης βγήκε να αγοράσει γιαούρτια για το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ… Εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου εκείνο το πρωινό. Από την πρώτη στιγμή είχες πει ότι πήγες μόνη στη ΓΑΔΑ για να καταθέσεις. Θέλησα αμέσως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισής του. Ο λόγος της σύλληψής του μου φάνηκε αστείος, γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε χειρονακτική δουλειά που θα απαιτούσε κάποια δεξιότητα.

Ήξερες ότι ο σύζυγός σου διατηρούσε στενή σχέση με μια γυναίκα που γνώριζες κι εσύ προσωπικά και κατέθεσε ότι σκόπευαν να αγοράσουν σπίτι μαζί;

Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Έκπληκτη έμαθα τη σχέση που αυτή η γυναίκα είχε με τον σύζυγό μου. Σοκαρίστηκα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ πιο σοβαρό και στηρίζω τον αγώνα του Βασίλη για αθώωση.

Αισθάνεσαι μοναξιά;

Φυσικά αισθάνομαι μοναξιά και όχι μόνο. Όπως γνωρίζεις από μικρή ηλικία είμαστε μαζί με τον Βασίλη. Σε όλη μου τη ζωή είναι δίπλα μου, τόσο στο σπίτι, όσο και στο μαγαζί.

Με τον Νίκο Κοκλώνη τι συνέβη τελικά;

Μια παρεξήγηση ήταν, που εν μέρει προκλήθηκε από την ένταση των ημερών. Τον Νίκο Κοκλώνη τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο. Σε καμία περίπτωση δεν είχα κακή πρόθεση. Το μήνυμα το έστειλα πάνω στην ένταση της στιγμής και ενώ ήθελα να καταλάβει ότι είμαι ενοχλημένη για το σποτ που κυκλοφορούσε, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Ευτυχώς όμως, συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και τα λύσαμε όλα.

Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε από την εκπομπή Ευτυχείτε:

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024