«Η γυναίκα είναι ταράτσα, δεν πηδάς με τίποτε»: Ποιος και για ποια είπε την επική ατάκα
Ο Νίκος και ο Τζεϊμς έχουν χτίσει μια πολύ δυνατή αντρική φιλία
Ο Νίκος και ο Τζεϊμς έχουν χτίσει μια πολύ δυνατή αντρική φιλία. Και σε αυτό το πλαίσιο μοιράζονται πολλά. Άλλωστε χωρίς κινητά, συντρόφους και γούστα, απομονωμένοι σε μια παραλία, το μόνο που μένει είναι να μιλήσεις, να τσακωθείς να κάνεις πλάκα.
Ο ένας ξέρει πολλά μυστικά του άλλου. Ωστόσο αυτό που είδαμε χθές… ακόμη και στο πλαίσιο της πλάκας ήταν τραβηγμένο… και για κάποιους χυδαίο.
Και αναφερόμαστε στο σχόλιο του αγρότη πώς η σύντροφος του Ροδίτη είναι «ταράτσα και πώς δεν πηδάς με τίποτε».
Είναι ένα σχόλιο που κάνουν πολλοί πιτσιρικάδες όταν βλέπουν μια ωραία γυναίκα δίπλα τους. Ένα σχόλιο ωστόσο που δεν παίζει στην τηλεόραση. Το κόβεις στο μοντάζ.
Αυτή η ωμή κατηγοροιοποίηση των γυναικών σε ταράτσες ήτοι όμορφες και υπόγεια ήτοι άσχημες ή λιγότερο όμορφες… περνά ένα πολύ κακό μήνυμα π΄ρος τα έξω. Πόσο μάλλον όταν το προϊόν το παρακολουθούν κοντά στα 2 εκατομμύρια… και πολλοί νέοι.
Τραγικό λάθος της παραγωγής… που χρεώθηκε στον Μπάρτζη!
- Το σύνδρομο της οθόνης (VAR): Κουμπαράκης και συμπτώσεις (που επαναλαμβάνονται)
- Το 2025 η Gen Z τα ‘βαλε με την εξουσία – Τι θα ακολουθήσει;
- Η υπόσχεση που έδωσε η Μπριζίτ Μπαρντό στον αποξενωμένο γιο της πριν από τον θάνατό της
- Ναυτιλία: Κερδίζει έδαφος η πυρηνική πρόωση των πλοίων
- Πράγματα που αξίζει να γνωρίζεις για το Betsson Super Cup
- Χάος στη Μάγχη: Διακοπή μέχρι νεωτέρας όλων των δρομολογίων της Eurostar λόγω προβλημάτων


