Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικά στο MEGA: «Είναι άρρωστος μαζί μου, η μαμά δεν θα με πίστευε» - Σοκάρει η 17χρονη για τον πατριό της

Αποκλειστικά στο MEGA: «Είναι άρρωστος μαζί μου, η μαμά δεν θα με πίστευε» – Σοκάρει η 17χρονη για τον πατριό της

Η 17χρονη μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και περιέγραψε ανατριχιαστικές σκηνές με τον πατριό της να μπαίνει τα βράδια στο δωμάτιο της και να προσπαθεί να τη βιάσει. Γιατί δεν μίλησε στη μητέρα της νωρίτερα;

«Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει και τέτοια. Μου έλεγε αισχρές λέξεις, πάρα πολύ αισχρές».

Είναι η σοκαριστική μαρτυρία της 17χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονική για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατριού της, όταν από τα 15 της χρόνια όπως καταγγέλλει προσπαθούσε να τη βιάσει.

– Είχε προσπαθήσει να σας βιάσει;
– Ναι, ναι… και εγώ τραβιόμουν, ζοριζόμουν, του έλεγα όχι δεν θέλω. Αυτός μου έλεγε «μην κάνεις θόρυβο θα μας ακούσουν.»
– Η μητέρα σου πού ήταν, όλο αυτό το διάστημα;
– Η μαμά μου ήταν στο σπίτι, αλλά η μητέρα μου όταν πήγε να δώσει κατάθεση είχε πει ότι δεν γνώριζε τίποτα για όλο αυτό.
– Κοιμόταν;
– Ναι όταν κοιμόντουσαν όλοι, βραδινές ώρες.

Όλα αυτά συνέβαιναν από τα 15 της χρόνια μέχρι και πριν από λίγες μέρες.

Όπως ισχυρίζεται η μητέρα της, που μίλησε αποκλειστικά στο live news, δεν είχε υποπέσει το παραμικρό στην αντίληψή της. Τα έμαθε όλα, όπως λέει, όταν η κόρη της κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα.

«Απ’ ό,τι μου είπε δύο χρόνια, και φοβόταν να μου το πει, γιατί έλεγε ότι άμα φύγω εγώ από το σπίτι θα πάρω διαζύγιο, τώρα είμαι στα σκαριά, άμα φεύγαμε από το σπίτι δεν θα είχαμε οικονομική βοήθεια δηλαδή» ανέφερε η μητέρα της κοπέλας μιλώντας στο LIVE NEWS.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε την 17χρονη να μιλήσει για ότι της συνέβαινε ήταν όταν πριν από 4 μέρες, ο πατριός της μπήκε ξανά στο δωμάτιο της και προσπάθησε να τη βιάσει.

«Τελευταία φορά που του αρνήθηκα ήταν δύο του μηνός, όταν του έλεγα ότι δεν θέλω και να με αφήσει και έλεγε ότι σε εμένα μόνο τα κάνεις αυτά και τραβιέσαι, στους υπόλοιπους δεν τα κάνεις αυτά. Πιστεύω ότι με ήθελε για αυτόν, για ιδιοκτησία του. Ήταν άρρωστος μαζί μου, άρρωστος» πρόσθεσε η 17χρονη.

«Θα σε βγάλω τρελή»

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 17χρονη, ο πατριός της της ασκούσε αφόρητη πίεση για να ανταποκριθεί στο ερωτικό του κάλεσμα του, σε σημείο εμμονής, ενώ δεν την άφηνε να βγαίνει έξω και της έλεγε διαρκώς ότι την αγαπούσε.

– Θυμάστε τι σας έλεγε;
– Ναι. Ότι σε θέλω παράφορα, σε αγαπάω, εγώ του έλεγα μην με λες έτσι, αυτός έλεγε «όπως θέλω εγώ θα σε λέω, δεν θα μου πει κανένας πώς θα σε λέω εγώ». Και υπήρχαν και οι κλήσεις οι συνεχόμενες που με έπαιρνε και μου έλεγε γιατί δεν το σηκώνεις; Μου έλεγε άνοιξε κάμερα να δω με ποιους είσαι.

Ο 47χρονος απειλούσε την κοπέλα να μην μιλήσει λέγοντας πως κανείς δεν θα την πιστέψει για τον εφιάλτη που ζούσε. «Δεν μπορούσα να το πω διότι δεν θα με πίστευε κανείς. Φανταστείτε ο πατριός μου, να το πω έτσι, μου έλεγε “και να πεις κάτι κάπου θα σε βγάλω τρελή και δεν θα σε πιστέψει κανένας”. Προσπαθούσε να με βγάλει τρελή» συμπλήρωσε η άτυχη 17χρονη.

«Εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Με εισαγγελική εντολή είναι στη μητέρα μου αυτή τη στιγμή η μικρή. Εγώ δεν την αφήνω βασικά να έρθει κιόλας σπίτι. Δεν το κατάλαβα καν, όλα φυσιολογικά ήταν στο σπίτι δηλαδή, καταλαβαίνετε ότι δεν είχα δει καμία ύποπτη κίνηση» πρόσθεσε η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

Ο 47χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος αρνείται τις κατηγορίες.

«Ηρέμησε η ψυχή μου»

«Αισθάνομαι ανακούφιση, ηρέμησε η ψυχή μου» τόνισε η 17χρονη κοπέλα μιλώντας ζωντανά στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, προσθέτοντας ότι είχε την εντύπωση ότι ακόμα και αν προχωρούσε στην καταγγελία όσων ζούσε, δεν θα την πίστευε κανείς.

Για το γεγονός ότι δεν μίλησε νωρίτερα στη μητέρα της, η 17χρονη κοπέλα υπογράμμισε ότι νόμιζε ότι δεν την πίστευε, καθώς είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Πιο πριν μου φερόταν πολύ καλά, αλλά σταμάτησε να με αφήνει να βγαίνω από τα 14 μου. Ουσιαστικά με απομάκρυνε από όλους» πρόσθεσε για τη συμπεριφορά του πατριού της, ενώ τόνισε ότι στα άλλα δύο αδέλφια της ο δράστης φερόταν καλά.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024