Απίστευτο κορονοπάρτι στα Χανιά: Γλέντι και χορός μέχρι τις 5 το πρωί
Το πάρτι άρχισε όταν ένα αυτοκίνητο έφερε στο σημείο ένα τεράστιο φορητό ηχείο και η μουσική ξεκίνησε με πάρα πολύ μεγάλη ένταση, ενώ οι νεαροί προμηθεύονταν τα ποτά τους από μια αποθήκη στην περιοχή
Ένα πάρτι… σαν να μην υπάρχει αύριο διοργάνωσαν στα Χανιά με τη συμμετοχή πάνω από 300 ατόμων. Το πάρτι ξεκίνησε λίγο λίγο πριν τα μεσάνυχτα με δυνατή μουσική, χορό, ποτά και συνεχίστηκε μέχρι τις 5 τα ξημερώματα, σε κατάσταση ακραίου συνωστισμού αφού όπως φαίνεται στο βίντεο οι συμμετέχοντες ήταν ο ένας πάνω στον άλλον.
Το πάρτι άρχισε όταν ένα αυτοκίνητο έφερε στο σημείο ένα τεράστιο φορητό ηχείο και η μουσική ξεκίνησε με πάρα πολύ μεγάλη ένταση, ενώ οι νεαροί προμηθεύονταν τα ποτά τους από μια αποθήκη στην περιοχή.
Καθώς τα καταστήματα είχαν κλείσει από τις 23:00 τηρώντας το ωράριο οι συγκεντρωμένοι χρησιμοποίησαν τα τραπεζοκαθίσματα των κλειστών καταστημάτων εστίασης, ενώ δεν έλειψαν και οι φασαρίες, αφού όπως αναφέρει το flashnews.gr, σε αρκετές περιπτώσεις νεαροί έσπαζαν μπουκάλια, ενώ γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα δύο παρέες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.
Σύμφωνα με πληρφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν δεκάδες καταγγελίες στην αστυνομία αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονταν στην πλατεία της Σπλάντζιας.
Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο στο ενετικό λιμάνι είχαν γίνει ανάλογες συγκεντρώσεις, παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες ήταν κλειστά τα μαγαζιά, ωστόσο μετά την παρέμβαση δυνάμεων της Αστυνομίας και του Λιμενικού, σταμάτησαν οι επόμενες αντίστοιχες «εκδηλώσεις».
Πηγή: Flashnews.gr
- Θεσσαλονίκη: Τους έδερναν και ζητούσαν λύτρα – Τρεις συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, αρπαγή και εκβίαση
- Τις… χαρές του ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ με τον Τασούλα – Παντρεύεται ο γιος του με τη Μαρία Σάκκαρη
- Οι «hot» κλάδοι του 2026 – Τα mega deals της νέας χρονιάς
- Τεχνητή νοημοσύνη: Θα ζούσατε με ένα ρομπότ; – Η εποχή των ανθρωποειδών με AI έφτασε
- Τεχνητή νοημοσύνη: Οι ειδικοί προειδοποιούν για την «ψύχωση ChatGPT» – Το αναδυόμενο πρόβλημα μιας νέας εποχής
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Γιουβέντους για τον Κόστιτς»



