Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέρι Φεράρα: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά ο ηθοποιός

Τζέρι Φεράρα: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά ο ηθοποιός

Η ανάρτηση στα social media, το νεογέννητο μωρό και η σύζυγος του.

Την καλύτερη περίοδος της ζωής του φαίνεται πως περνά ο Τζέρι Φεράρα. Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε από τη συμμετοχή του στη σειρά του HBO, «Entourage», έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και έκανε την ανακοίνωση μέσω Instagram. Με μια φωτογραφία του νεογέννητου μωρού και με μια συγκινητική ανάρτηση ο Τζέρι θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους ακολούθους του, οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Ειδικότερα, η σύζυγος του, Μπριάν Ρακάνο, που είναι επίσης ηθοποιός της σειράς «Entourage», έφερε στη ζωή το δεύτερο γιο τους στις 30 Απριλίου το πρωί. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017, έχει ακόμα έναν γιο, τον Τζέικομπ, ο οποίος είναι 2 ετών.

Ο ηθοποιός στην δημοσίευση του στα social media έγραψε για το χαρμόσυνο γεγονός:

«Στις 10:28πμ στις 30/4/2021 η οικογένεια μας μεγάλωσε κατά έναν. Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μεγαλώσουμε καλούς άνδρες. Στα δύο αγόρια μου υπόσχομαι να σας αγαπώ για πάντα και να είμαι εκεί για εσάς με όποιον τρόπο μπορώ. Στην καταπληκτική σύζυγο μου @breanneracanoferrara τι μπορώ να πω; Είσαι το καλύτερο πράγμα, που μου συνέβη ποτέ και μου χάρισες δύο από τα ομορφότερα δώρα, που θα μπορούσα ποτέ να λάβω. Θαυμάζω ό,τι έχεις κάνει, είσαι η κόλλα, που μάς κρατάει όλους ενωμένους. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να σε ευχαριστήσω και να σε τιμήσω. Οπότε, προς το παρόν σε ευχαριστώ και θα σε αγαπώ πάντα και για πάντα.»

Ο Τζέρι έχει πολλές φορές εκδηλώσει δημοσίως την αγάπη του για σύζυγό του και τον γιο του. Άλλοτε ποστάρει στιγμές της καθημερινότητας από το σπίτι τους και άλλοτε από επίσημες εμφανίσεις τους.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024