Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ποιά τριάδα βλέπει η Ελευθερίου στον τελικό;

Survivor: Ποιά τριάδα βλέπει η Ελευθερίου στον τελικό;

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και έκανε τη δική της πρόβλεψη για τον τελικό.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» όπου μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και έκανε τη δική της πρόβλεψη για τον τελικό του Survivor.

«Το είχα ξαναπεί, κάποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι με στρατηγική. Ο Τζέιμς εκτός από καλός αγωνιστικά είχε και στρατηγική. Από ένα σημείο και μετά δεν είναι κακό να λειτουργείς έτσι. Εμένα ήταν η τρίτη χρονιά που μου έγινε πρόταση, δεν έκανα αίτηση. Δεν λειτουργούσα με στρατηγική» ανέφερε σχετικά με την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Όσο για τις ίντριγκες του Αλέξη Παππά αλλά και για τον παίκτη με την μεγαλύτερη ευθύτητα είπε: «Δυο μέρες πριν φύγουμε μου έγινε η πρόταση. Πήγα και νόμιζα ότι θα έκανα διακοπές. Πήγαινα και νόμιζα ότι ήμουν σε ένα παρεάκι, ξαφνικά έβλεπα να συμβαίνουν πράγματα που εμένα δε μου ταιριάζουν. Ο πιο ευθύς εκεί μέσα νομίζω ότι ήταν ο Παππάς.

Όταν πήγα στην καινούργια κόκκινη ομάδα ένιωσα ότι ήμουν σε μια πραγματική ομάδα. Καταλαβαίνω τα παιδιά που πάνε παθιασμένα για το έπαθλο. Είμαστε σε ένα παιχνίδι που θα τσακωθούμε για το παραμικρό, και την επόμενη μέρα πάλι θα αγκαλιαστούμε».

Όσο για τις προβλέψεις της για τον τελικό η ίδια υποστήριξε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης θα διεκδικήσουν την νίκη.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024