Τεράστιες ουρές δημιουργήθηκαν έξω από το εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου από πολίτες που είχαν κλείσει ραντεβού για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Πολλά ραντεβού είχαν καθυστερήσεις με τους πολίτες να περιμένουν υπομονετικά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι καθυστερήσεις έφταναν πάνω από μία ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία της ταλαιπωρίας φαίνεται πως ήταν τεχνικά προβλήματα που σημειώθηκαν στο διαδίκτυο.

Οι πολίτες φορώντας τις μάσκες τους, κρατούσαν τις αποστάσεις τους και περίμεναν μέχρι να έρθει η σειρά τους για το πολυπόθητο εμβόλιο.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης, Θανάση Κοντογεώργη έχουν προγραμματιστεί πάνω από 100.000 εμβολιασμοί σήμερα.

Έως χθες το βράδυ είχαν πραγματοποιηθεί 3.201.212 εμβολιασμοί, με σχεδόν 1 εκατομμύριο να έχουν ολοκληρωθεί και με τη δεύτερη δόση.

Τις τελευταίες οκτώ ημέρες στην εμβολιαστική εκστρατεία έχουν ενταχθεί άτομα νεότερης ηλικίας, αλλάζοντας άρδην την εικόνα στα εμβολιαστικά κέντρα αλλά και συμβάλλοντας δραστικά στην οικοδόμηση του τείχους ανοσίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο