Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν τον πιο ερωτικό Μάιο

Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν τον πιο ερωτικό Μάιο

Η άνοιξη φέρνει πολύ καλά νέα για αυτά τα τέσσερα ζώδια.

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Μάιος για σένα θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό, είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

Να τονίσουμε εδώ ότι μιλάμε για τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου του κάθε ζωδίου. Είναι σημαντικό αυτό που σου λέμε, διότι τα άλλα δυο δεκαήμερα δεν θα είναι τόσο ευνοημένα και θα πρέπει να υπάρχουν άλλοι δείκτες στους προσωπικούς τους χάρτες για να έχουν θετικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάμε με το πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη που μέσα στον Μάιο θα αρχίσει να ανοίγει… σαμπάνιες. Ποιος σας πιάνει! Εσείς θα έχετε τρεις πλανήτες στον έβδομο οίκο σας, που σας υπόσχονται έρωτα, σχέση, δεσμό, αγάπη και αυξημένη δημοτικότητα και επιλογές! Ο Ερμής από τις 4 Μαΐου μπαίνει στους Διδύμους (που για εσάς είναι ο 7ος οίκος) και ακολουθεί η Αφροδίτη στις 9/5 και ο Ήλιος στις 20/5. Πάρτι στήνουν και μάλιστα στο πάρτι αυτό DJ θα είναι ο Δίας, ο οποίος μπαίνει στις 14/5 στους Ιχθύς, δηλαδή στον 4ο οίκο σας, που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Αγαπητοί Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου τα καλύτερα για εσάς έρχονται αυτό το μήνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τυχεροί θα είναι και οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου και θα σας εξηγήσουμε το γιατί. Για εσάς, ο Δίδυμος είναι ο 5ος οίκος σας που έχει να κάνει με το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι, τα ειδύλλια και τα αισθηματικά γενικότερα. Στον 5ο οίκο σας λοιπόν θα έχετε για τον μήνα Μάιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Ε, τι άλλο να ζητήσετε; Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα δίνουν ώθηση και θα φωτίζουν το κομμάτι της ερωτικής σας ζωής! Προσθέστε και έναν Δία στον 2ο οίκο σας, τους Ιχθύς και το παζλ ολοκληρώνεται. Ο Δίας θα αυξήσει τις επιθυμίες και τους πόθους σας, θα σας κάνει θελκτικούς και θα θελήσετε να ζευγαρώσετε όσο ποτέ άλλοτε. Εμείς ευχόμαστε να βρείτε αυτό που πάντα ψάχνατε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου τα πράγματα για σας θα είναι απλά! Από την στιγμή που θα έχετε στον 2ο οίκο σας τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ήλιο, η ερωτική σας ζωή θα πάρει φωτιά. Θα γίνετε γοητευτικοί και ακαταμάχητοι. Θα τραβάτε το αντίθετο φύλλο όπως το μέλι τις αρκούδες και θα πρέπει απλά εσείς να επιλέξετε ποιον/α θέλετε για ταίρι σας. Εύνοια θα έχετε και από τον Δία στους Ιχθύς που για εσάς είναι ο 11ος οίκος και αυτό σημαίνει ότι τα νέα φλερτ και οι γνωριμίες θα προκύψουν από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Όλοι οι πλανήτες συνωμοτούν για να σας ζευγαρώσουν ή -το λιγότερο- να σας χαρίσουν έναν άκρως ερωτικό μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας αφήσαμε τελευταίους εσάς τους Σκορπιούς, αλλά… πιστέψτε μας ο μήνας Μάιος για σας θα είναι «καυτός». Και πάλι αναφερόμαστε στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα δουν το κρεβάτι τους να παίρνει φωτιά και τα φλερτ να μην σταματούν. Κατ’ αρχάς να ξεκινήσουμε λέγοντας πως ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα βρίσκονται στους Διδύμους, δηλαδή στον 8ο οίκο σας που έχει να κάνει με το σεξ. Και όταν τόσοι πλανήτες δίνουν έμφαση στον οίκο του σεξ, των απολαύσεων και των ερωτικών απωθημένων, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Και δεν είναι μόνο αυτό. Θα έχετε και τον Δία από τους Ιχθύς να «φωτίζει» τον 5ο οίκο σας που έχει να κάνει με τον έρωτα, το φλερτ και τις σχέσεις. Θα «κάψετε» και καρδιές και… σεντόνια!

Πηγή: astrology.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024