Μίσος κατά της διοίκησης από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ: «Γκλέιζερ θα σε σκοτώσουμε» (vid)
Οργισμένοι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» με απειλές θανάτου κατά της οικογένειας Γκλέιζερ.
Απίστευτα πράγματα στο «Ολντ Τράφορντ» με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διαδηλώνουν κατά της διοίκησης της ομάδας με το ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ να καθυστερεί να ξεκινήσει.
Μάλιστα η κατάσταση ξέφυγε, τουλάχιστον όσον αφορά αυτά που ακούστηκαν από τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» αφού υπήρχαν ακόμη και απειλές θανάτου κατά της οικογένειας Γκλέιζερ.
«Θα πεθάνει, θα πεθάνει, ο Τζόελ Γκλέιζερ θα πεθάνει, πώς θα τον σκοτώσουμε δεν το ξέρω, θα τον σφάξω από το κεφάλι ως τα νύχια» ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδο.
“He’s gonna die, he’s gonna die, Joel Glazer’s gonna die, how we’ll kill him I don’t know, cut him up from head to toe” …… seems a bit extreme? #MUFC #ManUnited #OldTrafford #Protest pic.twitter.com/SDrV7S3bWv
— JA Trader (@jayfootball3) May 2, 2021
- Η Nova φέρνει τη νέα εποχή συνδεσιμότητας
- Ανδουλάκης προς ΝΔ: «Είστε ένα σύστημα εξουσίας αδίστακτο, χωρίς κανέναν ηθικό και αξιακό φραγμό»
- Κρεμλίνο: «Έτοιμος ο Πούτιν για ρόλο μεσολαβητή στον πόλεμο με το Ιράν»
- Με Φαλ στη Λιόν ο Ολυμπιακός – Πέντε παίκτες έμειναν στην Αθήνα
- Σαμαράς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνώνυμη της διαφθοράς
- Η απάντηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στις κατηγορίες Κωνσταντόπουλου


