Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: O θείος Λεωνίδας εκδηλώθηκε - Ανέβασε φωτό της αγαπημένης του!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: O θείος Λεωνίδας εκδηλώθηκε – Ανέβασε φωτό της αγαπημένης του!

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, με την οποία έχουν αποφασίσει να κρατούν την σχέση τους κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο γνωστός σεφ  Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να μην μιλάει ποτέ για τα προσωπικά του, όμως φαίνεται πως η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου ίσως έχει αλλάξει την κοσμοθεωρία του.

Παρ’ όλο που δεν έχει πει μέχρι σήμερα λέξη για τη σχέση του με την όμορφη ηθοποιό, κατά διαστήματα μας κάνει… εκπλήξεις, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που εδώ και μήνες και κυκλοφορούν και τους θέλουν να είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Άλλωστε ο φωτογραφικός φακός τούς έχει απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί ενώ εκείνη είναι ραδιοφωνική παραγωγός με δική της εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που διαθέτει ο γνωστός σεφ, το Samano Radio.

Με αφορμή την εκπομπή της στο ραδιόφωνο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε για πρώτη φορά στην προσωπική του σελίδα στο instagram φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται η ίδια να φορά ακουστικά και να κάνει εκπομπή.

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή The 2night show και φυσικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον κριτή του MasterCher και στη σχέση τους εμμέσως. Τη ρώτησε αν είναι ερωτευμένη και εκείνη του απάντησε «με τι» και ο Γρηγόρης αστειευόμενος της είπε «με τη μπεσαμέλ» και στη συνέχεια τη ρώτησε αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι…

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου χωρίς υπεκφυγές απάντησε:

«Περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά… Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη…»! Επίσης η ηθοποιός μίλησε και για τη συνεργασία της με τον αγαπημένο της στο ραδιόφωνο: «Είμαι στο Samano Radio, και κάνω εκπομπή. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Για αυτό μπήκα και εγώ», είχε πει.

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου που ανέβασε στο instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024