Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει, σε κάποιους άλλους όμως είναι απαραίτητη κάθε Πάσχα και ούτε καν μπορούν να φανταστούν ότι θα μπορούσε να λείπει από το τραπέζι!

Τι καλύτερο λοιπόν από το να συμβουλευτούμε κάποιον που ξέρει ή ακόμα καλύτερα να αντιγράψουμε τη συνταγή ενός επιτυχημένου σεφ.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μοιραστεί με τους followers στα social media αμέτρητες συνταγές του και μέσα σε αυτές μας έχει δώσει και βήμα – βήμα τη συνταγή του για μαγειρίτσα.

Ο επιτυχημένος σεφ και σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη μας έδωσε αναλυτικότατα τη συνταγή του και τον εμπιστευόμαστε απόλυτα!

Μπορεί και αυτό το Πάσχα να μείνουμε σπίτι και να γιορτάσουμε με διαφορετικό τρόπο την Ανάσταση, ωστόσο κάποια ήθη και έθιμα παραμένουν σταθερή αξία για κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:

Υλικά

Συκωταριά

Έντερα
Ξερό και φρέσκο κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι -πιπέρι
Λευκό κρασί
Μαρούλια
Άνηθος
Ρύζι
Ξύδι

Δείτε στις εικόνες την εκτέλεση: